Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.227

Facebook slicica

Katalog

Egipatski kod

Egipatski kod

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robert Duval


ISBN:

978-86-7473-391-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K3805

Broj strana:

233

Težina:

460 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Čemu služe piramide iz perioda egipatskog Starog kraljevstva? Zašto imaju niske tunele, dugačka, uzana okna koja ne vode nigde, i hodnike, galerije i odaje sasvim gole i prazne? Zašto su bile astronomski poravnate sa zvezdama? Zašto su razbacane u grupama duž 40 kilometara dugog poteza pustinje?

Do juče standardna egiptološka teorija glasila je da su piramide bile grobovi mrtvih kraljeva, iako ni u piramidama ni pored njih, nisu naeni ovozemaljski ostaci nijednog kralja. Složeni sistemi tunela, okana, hodnika i odaja, navodno treba da zbune i nadmudre pljačkaše grobnica, dok su astronomska poravnanja bila prosto proizvod čiste slučajnosti. A oduvek je postojalo obilje nagoveštaja koji ukazuju na mnogo uzvišeniju svrhu.

Ovakvu nelogičnost popunjavali su mnogi šarlatani pričama o tome da je piramide podigla izgubljena civilizacija Atlantide; ili da su sagrađene su uz pomoć izgubljene tehnologije, uz korišćenje levitacije; bile su piramide i energetski pogoni; bile su elektromagnetni prijemnici za međuzvezdane komunikacije; sagradili su ih vanzemaljci; sagradili su ih Jevreji za vreme ropstva u Egiptu; Velika piramida osmišljena je tako da u svakom deliću svog nacrta sadrži detaljne informacije o prošlosti i budućnosti sveta; bila je to i Biblija isklesana u kamenu. Bilo je svakakvih gluposti.

Oslanjajući se na tradicionalnu egiptologiju, autor ranije poznat po smelim teorijama o korelaciji piramida u Gizi i sazvežđa Oriona, ovde nudi nove horizonte i viđenja problema piramida kao spomenika koji je čovek podigao svojim rukama u skladu i harmoniji sa zvezdanim nebom iznad nas kao poruku naraštajima koji dolaze i koji treba da dešifruju i shvate veliki, osmišljeni Egipatski kod .

  • Originalni naziv: The Egypt Code
  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Čemu služe piramide iz perioda egipatskog Starog kraljevstva? Zašto imaju niske tunele, dugačka, uzana okna koja ne vode nigde, i hodnike, galerije i odaje sasvim gole i prazne? Zašto su bile astronomski poravnate sa zvezdama? Zašto su razbacane u grupama duž 40 kilometara dugog poteza pustinje? Do juče standardna egiptološka teorija glasila je da su piramide bile grobovi mrtvih kraljeva, iako ni u piramidama ni pored njih, nisu naeni ovozemaljski ostaci nijednog kralja. Složeni sistemi tunela, okana, hodnika i odaja, navodno treba da zbune i nadmudre pljačkaše grobnica, dok su astronomska poravnanja bila prosto proizvod čiste slučajnosti. A oduvek je postojalo obilje nagoveštaja koji ukazuju na mnogo uzvišeniju svrhu. Ovakvu nelogičnost popunjavali su mnogi šarlatani pričama o tome da je piramide podigla izgubljena civilizacija Atlantide; ili da su sagrađene su uz pomoć izgubljene tehnologije, uz korišćenje levitacije; bile su piramide i energetski pogoni; bile su elektromagnetni prijemnici za međuzvezdane komunikacije; sagradili su ih vanzemaljci; sagradili su ih Jevreji za vreme ropstva u Egiptu; Velika piramida osmišljena je tako da u svakom deliću svog nacrta sadrži detaljne informacije o prošlosti i budućnosti sveta; bila je to i Biblija isklesana u kamenu. Bilo je svakakvih gluposti. Oslanjajući se na tradicionalnu egiptologiju, autor ranije poznat po smelim teorijama o korelaciji piramida u Gizi i sazvežđa Oriona, ovde nudi nove horizonte i viđenja problema piramida kao spomenika koji je čovek podigao svojim rukama u skladu i harmoniji sa zvezdanim nebom iznad nas kao poruku naraštajima koji dolaze i koji treba da dešifruju i shvate veliki, osmišljeni Egipatski kod .

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter