Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Makrobiotička kuharica za prevenciju od raka - Prema prevenciji i kontrolisanju raka uz pravilnu ishranu i način života

Makrobiotička kuharica za prevenciju od raka - Prema prevenciji i kontrolisanju raka uz pravilnu ishranu i način života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958303074

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6046

Broj strana:

181

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tradicionalna ishrana zasnovana na integralnim žitaricama, svježem povrću, mahunarkama i drugoj prirodnoj hrani je oduvijek bila u vezi s manjom stopom obolijevanja od raka. Prehrambene preporuke naučnih krugova sugerišu da uključimo više ovakve hrane u našu ishranu, a da smanjimo hranu bogatu zasićenim mastima, šećerom i holesterolom. Autorice Aveline Kushi, vodeća ličnost makrobiotičkog pokreta u SAD-u, i Wendy Esko, makrobiotička kulinarska stručnjakinja, dugo se zalažu za ove prehrambene promjene. Makrobiotička kuharica za prevenciju od raka pruža lagan i prirodno uravnotežen način ishrane za zdravlje i uživanje.



Kompletni jelovnici za doručak, ručak i večeru (ukupno 21 jelovnik) omogućit će vam da kreirate veoma raznovrsne obroke. Tu se mogu naći i uputstva za uređenje kuhinje i savladavanje osnovnih metoda kuhanja. Osim toga, knjiga nudi mnogo prijedloga za prilagođavanje makrobiotičkih obroka vašim vlastitim ukusima i željama. Makrobiotička kuharica za prevenciju od raka, također, stavlja ishranu u širi kontekst zdravijeg načina života, što uključuje uputstva za prevenciju i kućnu njegu.

  • Prevodilac: Željko Bukvić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Tradicionalna ishrana zasnovana na integralnim žitaricama, svježem povrću, mahunarkama i drugoj prirodnoj hrani je oduvijek bila u vezi s manjom stopom obolijevanja od raka. Prehrambene preporuke naučnih krugova sugerišu da uključimo više ovakve hrane u našu ishranu, a da smanjimo hranu bogatu zasićenim mastima, šećerom i holesterolom. Autorice Aveline Kushi, vodeća ličnost makrobiotičkog pokreta u SAD-u, i Wendy Esko, makrobiotička kulinarska stručnjakinja, dugo se zalažu za ove prehrambene promjene. Makrobiotička kuharica za prevenciju od raka pruža lagan i prirodno uravnotežen način ishrane za zdravlje i uživanje. Kompletni jelovnici za doručak, ručak i večeru (ukupno 21 jelovnik) omogućit će vam da kreirate veoma raznovrsne obroke. Tu se mogu naći i uputstva za uređenje kuhinje i savladavanje osnovnih metoda kuhanja. Osim toga, knjiga nudi mnogo prijedloga za prilagođavanje makrobiotičkih obroka vašim vlastitim ukusima i željama. Makrobiotička kuharica za prevenciju od raka, također, stavlja ishranu u širi kontekst zdravijeg načina života, što uključuje uputstva za prevenciju i kućnu njegu.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter