Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.232

Facebook slicica

Katalog

Mudre koje leče - joga položaji za ruke

Mudre koje leče - joga položaji za ruke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sabrina Mesko


ISBN:

978-86-7348-416-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5738

Broj strana:

139

Težina:

222 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Joga položaji za ruke...

„Vežbanje mudri bar tri minuta dnevno donijeće vam zdravlje, blagostanje, ravnotežu, uspjeh i sreću.“ Mudre su joga pokreti u kojima koristimo samo ruke i dlanove.

Veoma su jednostavni, ali imaju veliku moć koja može da izmjeni život, oslobađanjem energije zaključane u vašem telu – u nadijima i čakrama – i usmjeravanjem, kako biste ostvarili svoje ciljeve i nosili se sa problemima svakodnevnog života.

U ovoj knjizi, prvoj koja svima otkriva svete isceljujuće tehnike mudri, iskusna učiteljica joge je dinamičnim ilustracijama prikazala 52 najčešće korišćene mudre, sa vježbama pravilnog disanja, pokreta očiju, mantrama, meditacijama, vizuelizacijama, molitvama i afirmativnim izjavama koje će pojačati snagu svake pojedine mudre.

U knjizi ćete pronaći mudre za:

ostvarenje unutrašnjeg mira i unutrašnje snage, otklanjanje bola i uznemirenosti, zaštitu fizičkog i emocionalnog zdravlja, prevazilaženje stresa, depresije, osjećaja krivice i ljutnje, smirivanje uma i izoštravanje intuicije, prizivanje sreće, ljubavi, napretka i dugovečnosti, liječenje slomljenog srca...

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x203
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Joga položaji za ruke... „Vežbanje mudri bar tri minuta dnevno donijeće vam zdravlje, blagostanje, ravnotežu, uspjeh i sreću.“ Mudre su joga pokreti u kojima koristimo samo ruke i dlanove. Veoma su jednostavni, ali imaju veliku moć koja može da izmjeni život, oslobađanjem energije zaključane u vašem telu – u nadijima i čakrama – i usmjeravanjem, kako biste ostvarili svoje ciljeve i nosili se sa problemima svakodnevnog života. U ovoj knjizi, prvoj koja svima otkriva svete isceljujuće tehnike mudri, iskusna učiteljica joge je dinamičnim ilustracijama prikazala 52 najčešće korišćene mudre, sa vježbama pravilnog disanja, pokreta očiju, mantrama, meditacijama, vizuelizacijama, molitvama i afirmativnim izjavama koje će pojačati snagu svake pojedine mudre. U knjizi ćete pronaći mudre za: ostvarenje unutrašnjeg mira i unutrašnje snage, otklanjanje bola i uznemirenosti, zaštitu fizičkog i emocionalnog zdravlja, prevazilaženje stresa, depresije, osjećaja krivice i ljutnje, smirivanje uma i izoštravanje intuicije, prizivanje sreće, ljubavi, napretka i dugovečnosti, liječenje slomljenog srca...

Dodatne informacije

Izdavač Esotheria
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter