Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Joga umjesto faceliftinga

Joga umjesto faceliftinga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-201-984-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2236

Broj strana:

158

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pokažite svoje lice u najboljem svjetlu i pomladite ga na prirodan način! Da biste izgledali mlađe i vratili sjaj svojoj koži ne trebaju vam ni injekcije Botoxa, ni zahvati kod estetskog kirurga (koju su i opasni i ostavljaju vidljive ožiljke), kao ni skupi tretmani kolagenom.

Bit će vam dovoljna knjiga Joga umjesto faceliftinga Marie-Veronigue Nadeau. Iz nje ćete saznati kako se možete pobrinuti sami za sebe i u BILO KOJOJ ŽIVOTNOJ DOBI imati čarobno lice i prekrasnu kožu.

Marie-Veronigue Nadeau svoj program temelji na JOGI, a vježbe koje je posebno osmislila za mišiće lica i vrata imaju zadaću ispeglati duboke i sitne bore, naboranu kožu lica i vrata, podočnjake, podbradak...

Program je ilustrirala mnoštvom fotografija, koje olakšavaju izvođe nje vježbi, te korisnim tablicama.

Najhitnije od svega jest da je program za ljepotu Marie-Veronigue Nadeau dostupan SVIMA, SVUGDJE i U BILO KOJEM TRENUTKU! Vježbajte samo pet do deset minuta svakoga dana za radnim stolom, dok sjedite u automobilu za vrijeme prometne gužve, ili dok se vozite vlakom, autobusom ili tramvajem, ili dok gledate televiziju - i rezultate ćete zapaziti već za dva tjedna, ili čak ranije. S pomoću ovog revitalizirajućeg programa i jednostavnih vježbi vratit ćete sat una trag- i biti ljepši, i izvana i iznutra.

  • Originalni naziv: The Yoga Facelift
  • Prevodilac: Radha Rojc Belčec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pokažite svoje lice u najboljem svjetlu i pomladite ga na prirodan način! Da biste izgledali mlađe i vratili sjaj svojoj koži ne trebaju vam ni injekcije Botoxa, ni zahvati kod estetskog kirurga (koju su i opasni i ostavljaju vidljive ožiljke), kao ni skupi tretmani kolagenom. Bit će vam dovoljna knjiga Joga umjesto faceliftinga Marie-Veronigue Nadeau. Iz nje ćete saznati kako se možete pobrinuti sami za sebe i u BILO KOJOJ ŽIVOTNOJ DOBI imati čarobno lice i prekrasnu kožu. Marie-Veronigue Nadeau svoj program temelji na JOGI, a vježbe koje je posebno osmislila za mišiće lica i vrata imaju zadaću ispeglati duboke i sitne bore, naboranu kožu lica i vrata, podočnjake, podbradak... Program je ilustrirala mnoštvom fotografija, koje olakšavaju izvođe nje vježbi, te korisnim tablicama. Najhitnije od svega jest da je program za ljepotu Marie-Veronigue Nadeau dostupan SVIMA, SVUGDJE i U BILO KOJEM TRENUTKU! Vježbajte samo pet do deset minuta svakoga dana za radnim stolom, dok sjedite u automobilu za vrijeme prometne gužve, ili dok se vozite vlakom, autobusom ili tramvajem, ili dok gledate televiziju - i rezultate ćete zapaziti već za dva tjedna, ili čak ranije. S pomoću ovog revitalizirajućeg programa i jednostavnih vježbi vratit ćete sat una trag- i biti ljepši, i izvana i iznutra.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter