Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Feng Šui za ljubavni život

Feng Šui za ljubavni život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sara Bartlet


ISBN:

978-86-7710-385-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3146

Broj strana:

215

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

8,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga predstavlja vodič kako da koristite neke od principa Feng Šuija u cilju vašeg ličnog zadovoljstva i sreće. Ipak, prije no što počnete da vršite promjene, dodajete predmete koji imaju blagotvorno dejstvo i vršite reorganizaciju u vašem domu, neophodno je da pročitate cijelu knjigu.

Kreativna primjena Feng Šuija je izuzetno složena kao umjetnost vještina, i potrebno je mnogo godina da biste postali uspješan praktičar Feng Šuija. Ne očekujte odmah rezultate. Ako uzmete knjigu, udubite se samo u jedno poglavlje i primijenite savjet za poboljšanje, a da ne znate zašto, bićete osuđeni na razočaranje.

Feng Šui je putovanje, a ova knjiga vas vodi na to putovanje. Pokazuje vam kako da krenete nekim putem i postepeno vas uvodi u promjene koje unose harmoniju u vaš život. Čuda se dešavaju, ali siguran način da unesete harmoniju u vaš život jeste da ne žurite. Obezbijedite vašem domu i sebi prostor i vrijeme da bi energija mogla da dostigne željeni stepen.

  • Prevodilac: Mirjana Ivani
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 105x195
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova knjiga predstavlja vodič kako da koristite neke od principa Feng Šuija u cilju vašeg ličnog zadovoljstva i sreće. Ipak, prije no što počnete da vršite promjene, dodajete predmete koji imaju blagotvorno dejstvo i vršite reorganizaciju u vašem domu, neophodno je da pročitate cijelu knjigu. Kreativna primjena Feng Šuija je izuzetno složena kao umjetnost vještina, i potrebno je mnogo godina da biste postali uspješan praktičar Feng Šuija. Ne očekujte odmah rezultate. Ako uzmete knjigu, udubite se samo u jedno poglavlje i primijenite savjet za poboljšanje, a da ne znate zašto, bićete osuđeni na razočaranje. Feng Šui je putovanje, a ova knjiga vas vodi na to putovanje. Pokazuje vam kako da krenete nekim putem i postepeno vas uvodi u promjene koje unose harmoniju u vaš život. Čuda se dešavaju, ali siguran način da unesete harmoniju u vaš život jeste da ne žurite. Obezbijedite vašem domu i sebi prostor i vrijeme da bi energija mogla da dostigne željeni stepen.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter