Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Alhemičareva formula

Alhemičareva formula

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Marija Skot


ISBN:

978-86-521-0440-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2185

Broj strana:

384

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Otkrijte tajne besmrtnosti - ukoliko vas smrt prije toga ne stigne…
Tamo gdje je Houp tu je i nevolja…

Bivši istaknuti pripadnik specijalnih jedinica Ben Houp je čovjek kog rastrže tragedija iz prošlosti, te sada posvećuje svoj život spasavanju kidnapovane djece.

No kada Benu zatraže da nađe drevni rukopis koji bi mogao da spase dijete na samrti, on će se otisnuti u najsmrtonosniji zadatak u svom životu.
Smatra se da taj dokument sadrži formulu eliksira života koju je prije više decenija ponovo otkrio čuveni alhemičar Fulkaneli. Ali uskoro postaje jasno da to blago love i mnogi drugi - u neuporedivo mračnije svrhe.
Kao da svi - još od nacista za vrijeme Drugog svjetskog rata pa do moćne katoličke organizacije Gladius Domini - žele da proniknu u tajnu besmrtnosti.
Zajedno sa američkom naučnicom doktorkom Robertom Rajder, Bena Houpa put vodi od Pariza do prastarih katarskih uporišta u Langedoku, gdje vijekovima leži skrivena nezamisliva tajna…

  • Prevodilac: Dubravka Srećković- Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Otkrijte tajne besmrtnosti - ukoliko vas smrt prije toga ne stigne… Tamo gdje je Houp tu je i nevolja… Bivši istaknuti pripadnik specijalnih jedinica Ben Houp je čovjek kog rastrže tragedija iz prošlosti, te sada posvećuje svoj život spasavanju kidnapovane djece. No kada Benu zatraže da nađe drevni rukopis koji bi mogao da spase dijete na samrti, on će se otisnuti u najsmrtonosniji zadatak u svom životu. Smatra se da taj dokument sadrži formulu eliksira života koju je prije više decenija ponovo otkrio čuveni alhemičar Fulkaneli. Ali uskoro postaje jasno da to blago love i mnogi drugi - u neuporedivo mračnije svrhe. Kao da svi - još od nacista za vrijeme Drugog svjetskog rata pa do moćne katoličke organizacije Gladius Domini - žele da proniknu u tajnu besmrtnosti. Zajedno sa američkom naučnicom doktorkom Robertom Rajder, Bena Houpa put vodi od Pariza do prastarih katarskih uporišta u Langedoku, gdje vijekovima leži skrivena nezamisliva tajna…

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter