Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ako poželite

Ako poželite

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kresley Cole


ISBN:

978-953-14-1342-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8536

Broj strana:

358

Težina:

458 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U mladosti se Hugh MacCarrick ludo zaljubio u prelijepu englesku djevojku koja je uživala u tome da ga izaziva svojim koketiranjem. Pa ipak, znao je da je nikada neće oženiti jer se nad njim nadvila užasna obiteljska kletva. Kako bi izbjegao iskušenje, Hugh je napustio dom i na kraju postao plaćeni ubojica. Djevojka u koju je bio zaljubljen, Jane Weyland, bila je očajna kad ju je gorštak za kojeg je vjerovala da će je oženiti umjesto toga napustio.

Kad su Hugha MacCarricka mnogo godina nakon toga pozvali da je zaštiti od očevih neprijatelja, njezina se bol pretvorila u gnjev, ali želja za njim nije izblijedila.

Dok se skrivaju, Jane muči Hugha svojim zavodničkim igricama, a on se teškom mukom bori da joj odoli zbog opasnih tajni koje bi je još više mogle ugroziti. Ali Hugh više nije nježni mladić – a od igranja s usijanim željama okorjelog ratnika Jane će se ili opeći... ili ponovo razbuktati ljubav koja nikada nije ugasla.

  • Prevodilac: Iva Divljaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U mladosti se Hugh MacCarrick ludo zaljubio u prelijepu englesku djevojku koja je uživala u tome da ga izaziva svojim koketiranjem. Pa ipak, znao je da je nikada neće oženiti jer se nad njim nadvila užasna obiteljska kletva. Kako bi izbjegao iskušenje, Hugh je napustio dom i na kraju postao plaćeni ubojica. Djevojka u koju je bio zaljubljen, Jane Weyland, bila je očajna kad ju je gorštak za kojeg je vjerovala da će je oženiti umjesto toga napustio. Kad su Hugha MacCarricka mnogo godina nakon toga pozvali da je zaštiti od očevih neprijatelja, njezina se bol pretvorila u gnjev, ali želja za njim nije izblijedila. Dok se skrivaju, Jane muči Hugha svojim zavodničkim igricama, a on se teškom mukom bori da joj odoli zbog opasnih tajni koje bi je još više mogle ugroziti. Ali Hugh više nije nježni mladić – a od igranja s usijanim željama okorjelog ratnika Jane će se ili opeći... ili ponovo razbuktati ljubav koja nikada nije ugasla.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter