Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Abraham Linkoln - lovac na vampire

Abraham Linkoln - lovac na vampire

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-232-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3200

Broj strana:

336

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Mali moj dječače... bile su njene posljednje riječi. Godinama kasnije, Abraham će saznati da je za smrt njegove voljene i nikad prežaljene majke kriv zapravo vampir.
Naoružan svojom gorostasnom pojavom i spretnim rukovanjem sjekirom, mladi Linkoln kreće na put osvete, ne sanjajući da će ga on odvesti sve do Bijele kuće.
Abraham Linkoln je u svetu poznat i hvaljen kao spasilac Unije i oslobodilac robova, ali je njegova neustrašiva borba protiv sila mraka ostala u sijenci gotovo dvjesta godina, sve dok Set Grejam Smit nije slučajno otkrio Tajni dnevnik Abrahama Linkolna. Upravo je ovaj dnevnik poslužio autoru da rekonstruiše istinitu životnu priču najvećeg američkog predsednika.
Pred nama se otkriva skrivena pozadina Građanskog rata i nezaobilazna uloga koju su vampiri odigrali u stvaranju, razvoju i zamalo propasti američke nacije.


Najzabavniji, najdinamičniji i neobično dobro istražen prikaz Građanskog rata, kojem ćete se verovatno mnogo puta vraćati... Grejam-Smit mogao bi da postane Hauard Zin alternativne istorije vezane za vampire.
Vanity Fair


Izvrsno... Grejam-Smit je vešto utkao činjenice u fikciju... mračna, živopisna zabava.
HeraldPublications.com


Spontno, zabavno i očaravajuće parče istorijskog revizionizma... Grejam-Smit je dobar u jezivoj prozi i grozničavoj energiji koji vas ostavljaju bez daha. Osim toga, pametno podriva stvarne događaje i majstorski ih prerađuje.
Fort Worth Star - Telegram


Siguran klasik.
Book page


Set Grejam Smit (1976), autor je besteselera Njujork tajmsa Gordost i predrasude i zombiji. Osim pisanja, radi i kao filmski i televizijski scenarista i producent. Živi u Los Anđelesu.


Po knjizi je snimljen film u režiji Timora Bekmambetova i produkciji Tima Bartona.

  • Originalni naziv: Abraham Lincoln: Vampire...
  • Prevodilac: Jadranka Počuča
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mali moj dječače... bile su njene posljednje riječi. Godinama kasnije, Abraham će saznati da je za smrt njegove voljene i nikad prežaljene majke kriv zapravo vampir. Naoružan svojom gorostasnom pojavom i spretnim rukovanjem sjekirom, mladi Linkoln kreće na put osvete, ne sanjajući da će ga on odvesti sve do Bijele kuće. Abraham Linkoln je u svetu poznat i hvaljen kao spasilac Unije i oslobodilac robova, ali je njegova neustrašiva borba protiv sila mraka ostala u sijenci gotovo dvjesta godina, sve dok Set Grejam Smit nije slučajno otkrio Tajni dnevnik Abrahama Linkolna. Upravo je ovaj dnevnik poslužio autoru da rekonstruiše istinitu životnu priču najvećeg američkog predsednika. Pred nama se otkriva skrivena pozadina Građanskog rata i nezaobilazna uloga koju su vampiri odigrali u stvaranju, razvoju i zamalo propasti američke nacije. Najzabavniji, najdinamičniji i neobično dobro istražen prikaz Građanskog rata, kojem ćete se verovatno mnogo puta vraćati... Grejam-Smit mogao bi da postane Hauard Zin alternativne istorije vezane za vampire. Vanity Fair Izvrsno... Grejam-Smit je vešto utkao činjenice u fikciju... mračna, živopisna zabava. HeraldPublications.com Spontno, zabavno i očaravajuće parče istorijskog revizionizma... Grejam-Smit je dobar u jezivoj prozi i grozničavoj energiji koji vas ostavljaju bez daha. Osim toga, pametno podriva stvarne događaje i majstorski ih prerađuje. Fort Worth Star - Telegram Siguran klasik. Book page Set Grejam Smit (1976), autor je besteselera Njujork tajmsa Gordost i predrasude i zombiji. Osim pisanja, radi i kao filmski i televizijski scenarista i producent. Živi u Los Anđelesu. Po knjizi je snimljen film u režiji Timora Bekmambetova i produkciji Tima Bartona.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter