Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

A naročito Petra

A naročito Petra

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Marija Stupar


ISBN:

978-86-7702-358-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D3257

Broj strana:

171

Težina:

301 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Petra se odlično slagala sa životom sve dok život nije izgubio smisao za humor. Nije, međutim, računao na to da je Petra naročito dobra u neodustajanju od osmjeha. Od spokojnih dana jednog divno običnog djetinjstva pa do sadašnjosti, u kojoj treba biti pravi majstor za pronalaženje spokoja, ova priča nam otkriva šta sve život može da ponudi, izmisli i smjesti nekome ko je rođen (kasnih) sedamdesetih u Beogradu. Petrin život se odmotava pred čitaocem kao čarobni ćilim i uzbudljiv i blesav, pun preokreta i iznenađenja. Na kraju, nema za našu junakinju mirne luke dok se sve bure ne istutnje...
Odavno se u našoj književnosti nije pojavio debitantski roman napisan s toliko umješnosti. Svaka riječ Marije Stupar je na mjestu, svaka je njena misao jasna. Vještina s kojom ona plete priču, stvara male, gotovo lirske scene i uspjeva da tok života pretvori u radnju knjige s genijalnim krajem odaje pravog pisca, onog koji tačno zna šta želi, bez lutanja tipičnih za početnike.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Petra se odlično slagala sa životom sve dok život nije izgubio smisao za humor. Nije, međutim, računao na to da je Petra naročito dobra u neodustajanju od osmjeha. Od spokojnih dana jednog divno običnog djetinjstva pa do sadašnjosti, u kojoj treba biti pravi majstor za pronalaženje spokoja, ova priča nam otkriva šta sve život može da ponudi, izmisli i smjesti nekome ko je rođen (kasnih) sedamdesetih u Beogradu. Petrin život se odmotava pred čitaocem kao čarobni ćilim i uzbudljiv i blesav, pun preokreta i iznenađenja. Na kraju, nema za našu junakinju mirne luke dok se sve bure ne istutnje... Odavno se u našoj književnosti nije pojavio debitantski roman napisan s toliko umješnosti. Svaka riječ Marije Stupar je na mjestu, svaka je njena misao jasna. Vještina s kojom ona plete priču, stvara male, gotovo lirske scene i uspjeva da tok života pretvori u radnju knjige s genijalnim krajem odaje pravog pisca, onog koji tačno zna šta želi, bez lutanja tipičnih za početnike.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter