Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Vernik

Vernik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Joakim Sander


ISBN:

978-86-521-2600-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6213

Broj strana:

472

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Novi roman u serijalu o Klari Valden.

Izvanredno osmišljen roman iz serijala o Klari Valden, sa složenim zapletom koji najaktuelnije političke teme našeg vremena pretvara u prvoklasnu fikciju.

Jasmina Ajam je u bekstvu od prošlosti provedene u opasnom stokholmskom predgrađu i započinje novi život baveći se otkrivanjem trendova u Njujorku. Jednog dana dobija iznenađujuću poruku: na ulicama Stokholma odigravaju se neredi koji su naizgled u vezi sa nestankom njenog brata Fadija.

Prateći glasine da se Fadi radikalizovao i poginuo boreći se za ISIS u Siriji, Jasmina se vraća u Stokholm da bi otkrila šta se zaista dogodilo sa njenim bratom. Tamo će se naći usred opasne mreže suprotstavljenih interesa i nasilja koje ide mnogo dalje od uličnih bandi iz njenog detinjstva.

Za to vreme, u Londonu, Klara Valden je dobila posao na institutu za istraživanje ljudskih prava i radi na izveštaju koji treba da predvidi posledice privatizacije policije. Kada Klara otputuje u Stokholm da bi svoje nalaze predstavila zvaničnicima Evropske unije, laptop će joj biti ukraden, a jedan njen kolega gurnut na šine metroa. Pošto se Jasmini i njoj putevi ukrste, Klara počinje da uviđa da možda i nesvesno radi u korist mračnih planova moćnika koje ništa neće zaustaviti u postizanju njihovih ciljeva.

  • Originalni naziv: Orten
  • Prevodilac: Nikola Perišić
  • Edicija: Serijal o Klari Valden
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Novi roman u serijalu o Klari Valden. Izvanredno osmišljen roman iz serijala o Klari Valden, sa složenim zapletom koji najaktuelnije političke teme našeg vremena pretvara u prvoklasnu fikciju. Jasmina Ajam je u bekstvu od prošlosti provedene u opasnom stokholmskom predgrađu i započinje novi život baveći se otkrivanjem trendova u Njujorku. Jednog dana dobija iznenađujuću poruku: na ulicama Stokholma odigravaju se neredi koji su naizgled u vezi sa nestankom njenog brata Fadija. Prateći glasine da se Fadi radikalizovao i poginuo boreći se za ISIS u Siriji, Jasmina se vraća u Stokholm da bi otkrila šta se zaista dogodilo sa njenim bratom. Tamo će se naći usred opasne mreže suprotstavljenih interesa i nasilja koje ide mnogo dalje od uličnih bandi iz njenog detinjstva. Za to vreme, u Londonu, Klara Valden je dobila posao na institutu za istraživanje ljudskih prava i radi na izveštaju koji treba da predvidi posledice privatizacije policije. Kada Klara otputuje u Stokholm da bi svoje nalaze predstavila zvaničnicima Evropske unije, laptop će joj biti ukraden, a jedan njen kolega gurnut na šine metroa. Pošto se Jasmini i njoj putevi ukrste, Klara počinje da uviđa da možda i nesvesno radi u korist mračnih planova moćnika koje ništa neće zaustaviti u postizanju njihovih ciljeva.

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter