Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Upijajući um

Upijajući um

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-89595-10-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B6337

Broj strana:

380

Težina:

484 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga se prvi put pojavila 1949-e godine i sadrži idejnu osnovu celokupnog dela Marije Montesori! Upijajući um: dete od rođenja do šeste godine poseduje um kojim upija utiske oko sebe, koji potom obrazuju njegov celokupni karakter i ličnost za ceo život.

Mentalna sposobnost koja je jedinstvena kod malog deteta omogućava mu da sa lakoćom upija sve što mu se ponudi.

U knjizi ”Upijajući um” srećemo uobličen, sažet, celokupan teorijski rad Marije Montesori (sve do njenih poznih godina). Ona anticipira događaje i razvoj misli u ovoj oblasti za po nekoliko decenija unapred. Zato smatramo ovu knjigu posebno vrednom baš u sadašnjem trenutku jer nas umnogome ohrabruje a u ponečem i potvrđuje i u ovom našem vremenu.

Delo Marije Montesori je neophodno radi jasnijeg uvida u oblast mentalnog zdravlja dece i mladih u razvoju, u metode primarne prevencije i rešavanja nekih sociopatskih i psihopatoloških situacija u psihijatriji razvojnog doba.

Dragan Ivanović

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga se prvi put pojavila 1949-e godine i sadrži idejnu osnovu celokupnog dela Marije Montesori! Upijajući um: dete od rođenja do šeste godine poseduje um kojim upija utiske oko sebe, koji potom obrazuju njegov celokupni karakter i ličnost za ceo život. Mentalna sposobnost koja je jedinstvena kod malog deteta omogućava mu da sa lakoćom upija sve što mu se ponudi. U knjizi ”Upijajući um” srećemo uobličen, sažet, celokupan teorijski rad Marije Montesori (sve do njenih poznih godina). Ona anticipira događaje i razvoj misli u ovoj oblasti za po nekoliko decenija unapred. Zato smatramo ovu knjigu posebno vrednom baš u sadašnjem trenutku jer nas umnogome ohrabruje a u ponečem i potvrđuje i u ovom našem vremenu. Delo Marije Montesori je neophodno radi jasnijeg uvida u oblast mentalnog zdravlja dece i mladih u razvoju, u metode primarne prevencije i rešavanja nekih sociopatskih i psihopatoloških situacija u psihijatriji razvojnog doba. Dragan Ivanović

Dodatne informacije

Izdavač Miba Books
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter