Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Svakoga možete pročitati - Nikada više ne budite prevareni, slagani ili iskorišceni

Svakoga možete pročitati - Nikada više ne budite prevareni, slagani ili iskorišceni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660359430

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B9176

Broj strana:

153

Težina:

241 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Svakoga možete pročitati vam korak po korak pokazuje kako da u svakodnevnom životu odredite šta neko misli i oseća. A kada su ulozi visoki, poput poslovnih pregovora, policijskih ispitivanja, situacija potencijalne zloupotrebe, krađe ili prevare – sposobnost da utvrdite ko je na vašoj strani, a ko želi da vam naudi (ili vašim bližnjima) može vam uštedeti mnogo vremena, novca, energije i patnje. Njujork tajms je to najbolje formulisao. U jednom članku su samo napisali: „Nemojte lagati doktora Libermana.” A sada i vi možete naučiti koja su to najvažnija psihološka obeležja koja vladaju ljudskim ponašanjem, a njihovo poznavanje vam omogućava da uvek budete u prednosti. Postavite igru tako da ne možete izgubiti.

ZAVIRITE U KNJIGU:

Vrhunsko razotkrivanje lažnih predstavljanja:

- Da li biste voleli da znate ima li čovek koji sedi naspram vas za stolom za poker ful haus ili samo par dvojki? Ili da li je vaš izvršni direktor ozbiljan kad kaže da će dati otkaz ako ne dobije povišicu?

Otkrijte da li je vaš protivnik ubeđen u svoje dobre izglede ili samo glumi. Moguće je pročitati čak i profesionalce.

Emocionalni profili:

- Prepoznajte naznake emocionalne nestabilnosti i potencijalne nasilnosti. Od sastanka naslepo preko bebisiterke do poslovnih saradnika znajte na šta treba da obratite pažnju i koja pitanja da postavite kako biste zaštitili sebe i svoje najmilije.

  • Originalni naziv: You can read anyone:...
  • Prevodilac: Jovana Živanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svakoga možete pročitati vam korak po korak pokazuje kako da u svakodnevnom životu odredite šta neko misli i oseća. A kada su ulozi visoki, poput poslovnih pregovora, policijskih ispitivanja, situacija potencijalne zloupotrebe, krađe ili prevare – sposobnost da utvrdite ko je na vašoj strani, a ko želi da vam naudi (ili vašim bližnjima) može vam uštedeti mnogo vremena, novca, energije i patnje. Njujork tajms je to najbolje formulisao. U jednom članku su samo napisali: „Nemojte lagati doktora Libermana.” A sada i vi možete naučiti koja su to najvažnija psihološka obeležja koja vladaju ljudskim ponašanjem, a njihovo poznavanje vam omogućava da uvek budete u prednosti. Postavite igru tako da ne možete izgubiti. ZAVIRITE U KNJIGU: Vrhunsko razotkrivanje lažnih predstavljanja: - Da li biste voleli da znate ima li čovek koji sedi naspram vas za stolom za poker ful haus ili samo par dvojki? Ili da li je vaš izvršni direktor ozbiljan kad kaže da će dati otkaz ako ne dobije povišicu? Otkrijte da li je vaš protivnik ubeđen u svoje dobre izglede ili samo glumi. Moguće je pročitati čak i profesionalce. Emocionalni profili: - Prepoznajte naznake emocionalne nestabilnosti i potencijalne nasilnosti. Od sastanka naslepo preko bebisiterke do poslovnih saradnika znajte na šta treba da obratite pažnju i koja pitanja da postavite kako biste zaštitili sebe i svoje najmilije.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter