Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Razgovori s Bogom, jedan neobičan dijalog, knjiga 1.

Razgovori s Bogom, jedan neobičan dijalog, knjiga 1.

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-201-006-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8277

Broj strana:

190

Težina:

335 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dijalog počinje...

Čuo sam kako vaše srce plače. Vidim da vaša duša traži. Znam kako duboko čeznete za Istinom. Tražite je u tuzi i u radosti, bez prestanka me preklinjete da vam se ukažem. Da se objavim. Da se otkrijem...

Upravo to sada činim, jednostavnim riječima koje ne možete pogrešno razumjeti, jezikom tako jasnim da vas ne može zbuniti. Rječnikom tako svakidašnjim da se nećete izgubiti u ispraznom brbljanju.

Krenite dakle, upitajte Me bilo što. Učinit ću sve da vam odgvorim. Pokrenut ću svemir da bih u tome uspio. Samo imajte na umu da ova knjiga nije Moje jedino oružje. Možete postaviti pitanje, a zatim knjigu odložiti. Ali, budite budni.

Slušajte riječi sledeće pjesme koju čujuete, pažljivo pročitajte informaciju u novinama, pratite kako se odvija priča u filmu koji ćete pogledati, što je izrekla sledeća osoba koju sretnete. Slušajte šapate neke nove rijeke, novog oceana, vjetra koji vam miluje uho - sve su to moje objave, sve su to putevi prema meni. Govorit ću vam ako me pozovete. Pokazat ću vam da sam oduvjek tu.

Na svim putevima.

  • Originalni naziv: Conversations with God...
  • Prevodilac: Marinka Boljkovac
  • Edicija: Razgovor sa Bogom
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Dijalog počinje... Čuo sam kako vaše srce plače. Vidim da vaša duša traži. Znam kako duboko čeznete za Istinom. Tražite je u tuzi i u radosti, bez prestanka me preklinjete da vam se ukažem. Da se objavim. Da se otkrijem... Upravo to sada činim, jednostavnim riječima koje ne možete pogrešno razumjeti, jezikom tako jasnim da vas ne može zbuniti. Rječnikom tako svakidašnjim da se nećete izgubiti u ispraznom brbljanju. Krenite dakle, upitajte Me bilo što. Učinit ću sve da vam odgvorim. Pokrenut ću svemir da bih u tome uspio. Samo imajte na umu da ova knjiga nije Moje jedino oružje. Možete postaviti pitanje, a zatim knjigu odložiti. Ali, budite budni. Slušajte riječi sledeće pjesme koju čujuete, pažljivo pročitajte informaciju u novinama, pratite kako se odvija priča u filmu koji ćete pogledati, što je izrekla sledeća osoba koju sretnete. Slušajte šapate neke nove rijeke, novog oceana, vjetra koji vam miluje uho - sve su to moje objave, sve su to putevi prema meni. Govorit ću vam ako me pozovete. Pokazat ću vam da sam oduvjek tu. Na svim putevima.

    Dodatne informacije

    Izdavač VBZ
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter