Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Razgovori s Bogom 2, jedan neobičan dijalog

Razgovori s Bogom 2, jedan neobičan dijalog

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-83909-31-X

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M4389

Broj strana:

216

Težina:

342 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Dijalog se nastavlja...

Ovo je izuzetan dokument.

To je poruka od Boga, u kojoj predlaže preokret na našoj planeti; socijalne, seksualne, obrazovne, političke, privredne i teološke promene kakve još nikada nismo videli, a retko smo ih i zamišljali.

Možemo li zaista izgraditi takav svet? Bog kaže da možemo, a sve što nam je za to potrebno jeste naš izbor da to učinimo.

Ova knjiga je stvarni razgovor s Bogom. To je druga u nizu od tri knjige razgovora s Bogom, koji je trajao više od pet godina i nastavlja se do današnjeg dana.

Ne morate da verujete da je ovaj materijal zaista došao od Boga, a meni i nije potrebno da verujete. Jedino mi je važno da li ovaj materijal ima ikakve vrednosti, donosi li neko saznanje, budi li u vama išta, budi li neke nove želje i podstiče li neke plodonosne promene u našem svakodnevnom životu na zemlji. Bog zna da se nešto mora menjati. Ne možemo više da živimo kao do sada!

Nil Donald Volš je savremeni duhovni vesnik čije reči nastavljaju intenzivno da dopiru do sveta. Sa ranim interesovanjem za religiju i čvrstom povezanošću sa duhovnošću, Nil Donald Volš je veći deo svog života bio praćen profesionalnim uspesima, u potrazi za duhovnom spoznajom pre otpočinjanja svog, sada proslavljenog, Razgovora s Bogom. Njegov serijal knjiga Razgovori s Bogom prevedena je na skoro 40 jezika, doprevši do miliona duša i inspirišući značajne promene u svakodnevnom životu.

Pored toga što je pisac čuvenog serijala Razgovori s Bogom, Nil Donald Volš je izdao i 16 drugih dela, a autor je i brojnih video i audio programa. Prisutna širom sveta, svaka od knjiga Razgovori s Bogom, bila je na listi najprodavanijih knjiga Njujork Tajms magazina preko dve i po godine.

Serijal knjiga Razgovori s Bogom je redefinisala Boga i preinačila duhovne paradigme širom sveta. Da bi odgovorio na brojne reakcije, Nil Donald Volš je osnovao Fondaciju Razgovori sa Bogom, neprofitabilnu obrazovnu organizaciju, usmerenu na inspirisanje sveta da sa nasilja pređe na mir, sa zabuna na jasnoću i sa gneva na ljubav.

Nilov rad ga je vodio od stepenica Maču Pikčua u Peruu do predvorja šinto svetinja u Japanu, od Crvenog trga u Moskvi do Trga Sv. Petra u Vatikanu, pa sve do Tijananmen trga u Kini. A na celom putešestviju – od Južne Afrike do Norveške, od Italije do Holandije, od ulica Ciriha do ulica Seula, Nil se susretao sa čežnjom među ljudima za novim načinom života - životom u miru i harmoniji. Nil je nastojao da ljudima prenese novo poimanje života i Boga, koje bi im tako nešto najzad i omogućilo.

  • Originalni naziv: Conversations with God,...
  • Prevodilac: Nenad Peri{ić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dijalog se nastavlja... Ovo je izuzetan dokument. To je poruka od Boga, u kojoj predlaže preokret na našoj planeti; socijalne, seksualne, obrazovne, političke, privredne i teološke promene kakve još nikada nismo videli, a retko smo ih i zamišljali. Možemo li zaista izgraditi takav svet? Bog kaže da možemo, a sve što nam je za to potrebno jeste naš izbor da to učinimo. Ova knjiga je stvarni razgovor s Bogom. To je druga u nizu od tri knjige razgovora s Bogom, koji je trajao više od pet godina i nastavlja se do današnjeg dana. Ne morate da verujete da je ovaj materijal zaista došao od Boga, a meni i nije potrebno da verujete. Jedino mi je važno da li ovaj materijal ima ikakve vrednosti, donosi li neko saznanje, budi li u vama išta, budi li neke nove želje i podstiče li neke plodonosne promene u našem svakodnevnom životu na zemlji. Bog zna da se nešto mora menjati. Ne možemo više da živimo kao do sada! Nil Donald Volš je savremeni duhovni vesnik čije reči nastavljaju intenzivno da dopiru do sveta. Sa ranim interesovanjem za religiju i čvrstom povezanošću sa duhovnošću, Nil Donald Volš je veći deo svog života bio praćen profesionalnim uspesima, u potrazi za duhovnom spoznajom pre otpočinjanja svog, sada proslavljenog, Razgovora s Bogom. Njegov serijal knjiga Razgovori s Bogom prevedena je na skoro 40 jezika, doprevši do miliona duša i inspirišući značajne promene u svakodnevnom životu. Pored toga što je pisac čuvenog serijala Razgovori s Bogom, Nil Donald Volš je izdao i 16 drugih dela, a autor je i brojnih video i audio programa. Prisutna širom sveta, svaka od knjiga Razgovori s Bogom, bila je na listi najprodavanijih knjiga Njujork Tajms magazina preko dve i po godine. Serijal knjiga Razgovori s Bogom je redefinisala Boga i preinačila duhovne paradigme širom sveta. Da bi odgovorio na brojne reakcije, Nil Donald Volš je osnovao Fondaciju Razgovori sa Bogom, neprofitabilnu obrazovnu organizaciju, usmerenu na inspirisanje sveta da sa nasilja pređe na mir, sa zabuna na jasnoću i sa gneva na ljubav. Nilov rad ga je vodio od stepenica Maču Pikčua u Peruu do predvorja šinto svetinja u Japanu, od Crvenog trga u Moskvi do Trga Sv. Petra u Vatikanu, pa sve do Tijananmen trga u Kini. A na celom putešestviju – od Južne Afrike do Norveške, od Italije do Holandije, od ulica Ciriha do ulica Seula, Nil se susretao sa čežnjom među ljudima za novim načinom života - životom u miru i harmoniji. Nil je nastojao da ljudima prenese novo poimanje života i Boga, koje bi im tako nešto najzad i omogućilo.

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter