Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Oštrica

Oštrica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

M62288

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6225

Broj strana:

567

Težina:

490 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mnogo akcije i crnog humora - knjiga koja se zaista čita u jednom dahu.

Logenu Devetoprstom, zloglasnom varvarinu, napokon je ponestalo sreće. Posle još jedne bitke, svi su izgledi da će postati mrtav zloglasni varvarin, koji za sobom neće ostaviti ništa sem loših pesama i mrtvih prijatelja.

Džezal dan Lutar, oličenje sebičluka, zaoukupljen je bezazlenijim brigama - sticanjem slave u mačevalačkom takmičenju. Međutim, rat kuca na vrata, i na bojištima ledenog Severa bitke se vode po mnogo surovijim pravilima.

Inkvizitor Glokta, bogalj i mučitelj, najviše bi želeo da vidi Džezala kako se kući vraća u kovčegu. Doduše, on svakoga mrzi. Čovek koji se bavi iskorenjivanjem izdajstava u kraljevstvu nema mnogo vremena za prijateljstva - a njegova najnovija istraga vodi ga pravo u trulo srce najviše vlasti... samo ako on poživi dovoljno dugo da je okonča.

Najbolji način da prekratite čekanje sledećeg nastavka Martinovog serijala. Logen Devetoprsti je najbolji varvarin u epskoj fantastici, a Sand dan Glokta je zli rođak Tiriona Lanistera.

  • Prevodilac: Nikola Pajvančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mnogo akcije i crnog humora - knjiga koja se zaista čita u jednom dahu. Logenu Devetoprstom, zloglasnom varvarinu, napokon je ponestalo sreće. Posle još jedne bitke, svi su izgledi da će postati mrtav zloglasni varvarin, koji za sobom neće ostaviti ništa sem loših pesama i mrtvih prijatelja. Džezal dan Lutar, oličenje sebičluka, zaoukupljen je bezazlenijim brigama - sticanjem slave u mačevalačkom takmičenju. Međutim, rat kuca na vrata, i na bojištima ledenog Severa bitke se vode po mnogo surovijim pravilima. Inkvizitor Glokta, bogalj i mučitelj, najviše bi želeo da vidi Džezala kako se kući vraća u kovčegu. Doduše, on svakoga mrzi. Čovek koji se bavi iskorenjivanjem izdajstava u kraljevstvu nema mnogo vremena za prijateljstva - a njegova najnovija istraga vodi ga pravo u trulo srce najviše vlasti... samo ako on poživi dovoljno dugo da je okonča. Najbolji način da prekratite čekanje sledećeg nastavka Martinovog serijala. Logen Devetoprsti je najbolji varvarin u epskoj fantastici, a Sand dan Glokta je zli rođak Tiriona Lanistera.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter