Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Od sada bez straha

Od sada bez straha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Beba Bajalski


ISBN:

978-86-521-2518-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6206

Broj strana:

216

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kako pretvoriti strah u životnu energiju.

Savladajmo strah i iskoristimo njegovu snagu.

Strah je elementarna egzistencijalna sila, nagon bez kojeg nema održanja. Međutim, ukoliko se u svakodnevnom životu taj nagon suviše lako aktivira, pretvoriće se u veliku prepreku koja na kraju sučeljavanje sa problemima svodi ili na bekstvo ili na robovanje volji drugih.

Prelazeći dug put od zastrašenog deteta u dalekoj zemlji do međunarodno afirmisanog pregovarača, specijaliste za konfliktne komunikacije, autorka ove knjige morala je da savlada prepreke koje joj je strah postavljao od detinjstva.

Dramatizacijom konkretnih situacija iz svog života, detaljnim tumačenjem proživljenih događaja, u kojima će svako od nas prepoznati i svoja iskustva, autorka će nam demonstrirati ne toliko tehnike odbrane od straha koliko principe na kojima moramo zasnovati svoje postojanje kako bismo se uspešno suočili sa osećajem ugroženosti – bez obzira na njegov imaginarni ili realni uzrok.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako pretvoriti strah u životnu energiju. Savladajmo strah i iskoristimo njegovu snagu. Strah je elementarna egzistencijalna sila, nagon bez kojeg nema održanja. Međutim, ukoliko se u svakodnevnom životu taj nagon suviše lako aktivira, pretvoriće se u veliku prepreku koja na kraju sučeljavanje sa problemima svodi ili na bekstvo ili na robovanje volji drugih. Prelazeći dug put od zastrašenog deteta u dalekoj zemlji do međunarodno afirmisanog pregovarača, specijaliste za konfliktne komunikacije, autorka ove knjige morala je da savlada prepreke koje joj je strah postavljao od detinjstva. Dramatizacijom konkretnih situacija iz svog života, detaljnim tumačenjem proživljenih događaja, u kojima će svako od nas prepoznati i svoja iskustva, autorka će nam demonstrirati ne toliko tehnike odbrane od straha koliko principe na kojima moramo zasnovati svoje postojanje kako bismo se uspešno suočili sa osećajem ugroženosti – bez obzira na njegov imaginarni ili realni uzrok.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter