Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Nikad nisam

Nikad nisam

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vesna Dedić


ISBN:

9788689671179

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1905

Broj strana:

239

Težina:

220 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nikad nisam je moj jedanaesti roman u kojem četiri lepe, zanosne, duhovite, zaljubljene i ambiciozne žene nastoje da im budućnost umesto prošlosti bude lepši deo života. Zašto ženu, i kada sve ukazuje da je On pogrešan, baš to uzbuđuje?
Da li je slabost ili dar kada u njegovom zagrljaju sve što je volela pre njega postane nevažno? Da li žensko srce smanji za pola broja strast, bolest, bliskost ili drskost?
Jedna junakinja pati što je sama, ali je srećna što je slobodna. Druga svoj život, kao da je tuđi, bezglavo zaljubljena predaje muškarcu kojeg voli. Treća od onog sa kojim deli krevet želi da dobije nešto i zauzvrat, a ne samo ljubavnu patnju i obaveze.
Čevrta zna da se većina velikih ljubavi pretvori u loše brakove. Zašto su muškarci nežni prema svojim slabostima? Zašto je nekoj ženi ono što ima od partnera sve, a nekoj drugoj ne predstavlja ništa?
Da li nam navike ili hrabrost upropaštavaju život?

Nikad nisam je gotovo filmska ljubavna priča koja se dešava u Beogradu, Pržnom, Budvi i Rimu od 2002. do 2019, ali i hronika tog vremena kroz koju promiče lepeza likova, od studenata i profesora, sudija i pilota do kriminalaca i elitnih prostitutki.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nikad nisam je moj jedanaesti roman u kojem četiri lepe, zanosne, duhovite, zaljubljene i ambiciozne žene nastoje da im budućnost umesto prošlosti bude lepši deo života. Zašto ženu, i kada sve ukazuje da je On pogrešan, baš to uzbuđuje? Da li je slabost ili dar kada u njegovom zagrljaju sve što je volela pre njega postane nevažno? Da li žensko srce smanji za pola broja strast, bolest, bliskost ili drskost? Jedna junakinja pati što je sama, ali je srećna što je slobodna. Druga svoj život, kao da je tuđi, bezglavo zaljubljena predaje muškarcu kojeg voli. Treća od onog sa kojim deli krevet želi da dobije nešto i zauzvrat, a ne samo ljubavnu patnju i obaveze. Čevrta zna da se većina velikih ljubavi pretvori u loše brakove. Zašto su muškarci nežni prema svojim slabostima? Zašto je nekoj ženi ono što ima od partnera sve, a nekoj drugoj ne predstavlja ništa? Da li nam navike ili hrabrost upropaštavaju život? Nikad nisam je gotovo filmska ljubavna priča koja se dešava u Beogradu, Pržnom, Budvi i Rimu od 2002. do 2019, ali i hronika tog vremena kroz koju promiče lepeza likova, od studenata i profesora, sudija i pilota do kriminalaca i elitnih prostitutki.

Dodatne informacije

Izdavač Dedić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter