Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Muhamed Ali, životna priča

Muhamed Ali, životna priča

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tomas Hauzer


ISBN:

978-86-89203-32-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6737

Broj strana:

535

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo životnu priču jedne od najzanimljivijih, najvoljenijih i u isto vreme najkontroverznijih ličnosti XX veka. Čoveka koji se uhvatio u koštac sa užasnim nasleđem robovlasništva, ratnohuškačkom politikom, ustavnim poretkom Sjedinjenih Država, Parkinsonovom bolešću, predrasudama, mržnjom, ali i ličnim sumnjama i strahovima. A iz svih tih nedaća izlazio je sa osmehom i uvek nepogrešivo na pravoj strani istorije. Neustrašivo se obračunao sa nenaklonjenom sudbinom i do poslednje runde života ostao na nogama. Zbog njega su se menjale presude sportskih komisija i saveza, dogovarana su kratkotrajna primirja tokom ratova, menjani društveni običaji, marketing strategije, naslovnice časopisa. Zbog njega se ustajalo usred noći, kladilo do poslednjeg dolara, protestovalo, plakalo i smejalo. Pored svega navedenog – bavio se i boksom. Tri puta je osvajao titulu neprikosnovenog šampiona sveta u teškoj kategoriji. Učestvovao je na četiri meča koja su ispisala istoriju boksa i nedvosmisleno je, od strane publike i svog esnafa, proglašen najvećim bokserom svih vremena. Ova najsveobuhvatnija, autorizovana biografija Muhameda Alija može se čitati i kao napet i uzbudljiv roman o junaku koji je celog svog života prkosno govorio u lice nepravdi i smrti - NE!

Kada će da postoji još jedan borac koji piše pesme, predviđa runde, pobeđuje sve i svakoga, zasmejava ljude, dovodi ih do suza, i još je visok i izuzetno lep kao ja? U istoriji sveta, od početka vremena, nikad nije bilo boksera poput mene.
Muhamed Ali

  • Originalni naziv: Muhammad Ali
  • Prevodilac: Slobodan Ivanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo životnu priču jedne od najzanimljivijih, najvoljenijih i u isto vreme najkontroverznijih ličnosti XX veka. Čoveka koji se uhvatio u koštac sa užasnim nasleđem robovlasništva, ratnohuškačkom politikom, ustavnim poretkom Sjedinjenih Država, Parkinsonovom bolešću, predrasudama, mržnjom, ali i ličnim sumnjama i strahovima. A iz svih tih nedaća izlazio je sa osmehom i uvek nepogrešivo na pravoj strani istorije. Neustrašivo se obračunao sa nenaklonjenom sudbinom i do poslednje runde života ostao na nogama. Zbog njega su se menjale presude sportskih komisija i saveza, dogovarana su kratkotrajna primirja tokom ratova, menjani društveni običaji, marketing strategije, naslovnice časopisa. Zbog njega se ustajalo usred noći, kladilo do poslednjeg dolara, protestovalo, plakalo i smejalo. Pored svega navedenog – bavio se i boksom. Tri puta je osvajao titulu neprikosnovenog šampiona sveta u teškoj kategoriji. Učestvovao je na četiri meča koja su ispisala istoriju boksa i nedvosmisleno je, od strane publike i svog esnafa, proglašen najvećim bokserom svih vremena. Ova najsveobuhvatnija, autorizovana biografija Muhameda Alija može se čitati i kao napet i uzbudljiv roman o junaku koji je celog svog života prkosno govorio u lice nepravdi i smrti - NE! Kada će da postoji još jedan borac koji piše pesme, predviđa runde, pobeđuje sve i svakoga, zasmejava ljude, dovodi ih do suza, i još je visok i izuzetno lep kao ja? U istoriji sveta, od početka vremena, nikad nije bilo boksera poput mene. Muhamed Ali

Dodatne informacije

Izdavač Kontrast izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter