Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Da Vincijev kod

Da Vincijev kod

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dan Brown


ISBN:

978-953-304-830-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6145

Broj strana:

364

Težina:

510 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Za vrijeme svog službenog posjeta Parizu hardvardski stručnjak za simbologiju, Robert Langdon, saznaje da je u Louvreu ubijen vremešni kustos, a pokraj njegovog leša pronađen zagonetni kod. Pokušavajući riješiti bizarnu zagonetku, Langdon i sposobna francuska kriptologinja Sophine Neveu polako shvaćaju da su tragovi rješenja skriveni u djelima Leonarda da Vinčija. Sve se dodatno zakomplicira kad Langdon otkrije zapanjujuću kariku: pokojni kustos je bio vezan sa Sionskim priorijem, stvarnim tajnim društvom čiji su članovi bili Sir Isac Newton, Botticelli, Viktor Hugo, Da Vinci i mnogi drugi. Langdon sumnja da se nalaze na lovu na povjesnu tajnu, i ako ne uspiju dešifrirati zagonetku, tajna Sionskog priorija i drevna istina bit će zauvjek izgubljene.

Roman Da Vinčijev kod je eksplozivna kombinacija rasnog trilera, eseja o povijesti umjetnosti i religijskog simbolizm - tajnovita ubojstva, fascinantne ezoterije, nastajale tijekom povijesti Zapada, narav osmijeha Mona Lise, tajne Svetog Grala, ukratko Da Vinčijev kod podjednako duguje Imenu ruže Umberta Eca kao i najuzbudljivijim romanima Roberta Ludluma.

Dan Brown autor je bestselera Digitalna tvrđava, Anđeli i demoni i Tačka prevare. Da Vinčijev kod preveden je na četrdesetak jezika i u prvih šest mjeseci od objavljivanja prodan je u više od 4 miliona primjeraka.

  • Originalni naziv: The da Vinci code
  • Prevodilac: Suzana Sesvečan
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Za vrijeme svog službenog posjeta Parizu hardvardski stručnjak za simbologiju, Robert Langdon, saznaje da je u Louvreu ubijen vremešni kustos, a pokraj njegovog leša pronađen zagonetni kod. Pokušavajući riješiti bizarnu zagonetku, Langdon i sposobna francuska kriptologinja Sophine Neveu polako shvaćaju da su tragovi rješenja skriveni u djelima Leonarda da Vinčija. Sve se dodatno zakomplicira kad Langdon otkrije zapanjujuću kariku: pokojni kustos je bio vezan sa Sionskim priorijem, stvarnim tajnim društvom čiji su članovi bili Sir Isac Newton, Botticelli, Viktor Hugo, Da Vinci i mnogi drugi. Langdon sumnja da se nalaze na lovu na povjesnu tajnu, i ako ne uspiju dešifrirati zagonetku, tajna Sionskog priorija i drevna istina bit će zauvjek izgubljene. Roman Da Vinčijev kod je eksplozivna kombinacija rasnog trilera, eseja o povijesti umjetnosti i religijskog simbolizm - tajnovita ubojstva, fascinantne ezoterije, nastajale tijekom povijesti Zapada, narav osmijeha Mona Lise, tajne Svetog Grala, ukratko Da Vinčijev kod podjednako duguje Imenu ruže Umberta Eca kao i najuzbudljivijim romanima Roberta Ludluma. Dan Brown autor je bestselera Digitalna tvrđava, Anđeli i demoni i Tačka prevare. Da Vinčijev kod preveden je na četrdesetak jezika i u prvih šest mjeseci od objavljivanja prodan je u više od 4 miliona primjeraka.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter