Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

6 najvažnijih odluka u tvom životu - vodič za tinejdžere

6 najvažnijih odluka u tvom životu - vodič za tinejdžere

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sean Covey


ISBN:

978-953-14-0431-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K3852

Broj strana:

383

Težina:

670 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Izazovi s kojima se tinejdžeri danas moraju suočavati teži su od onih iz prošlih vremena: akademski stres, komunikacija s roditeljima, medijski pritisak, drama s ljubavnim izlascima, zlostavljanje, razne ovisnosti, depresija i pritisak vršnjaka, da spomenemo samo neke. Sviđalo se to svima ili ne, odluke koje tinejdžeri donesu tijekom proživljavanja ovih izazova mogu im donijeti sjajnu budućnost ili je pak upropastiti.

U knjizi 6 najvažnijih odluka u tvom životu, Sean Covey, autor internacionalnoga bestselera 7 navika uspješnih tinejdžera, pruža mladima odlične savjete koji su im potrebni kako bi se informirali za donošenje mudrih odluka.

Koristeći se životnim pričama tinejdžera iz svih krajeva svijeta, Sean mladima pokazuje kako uspjeti u školi, kako sklapati kvalitetna prijateljstva, kako se slagati s roditeljima, kako se mudro postaviti po pitanju ljubavi i spolnosti, kako izbjeći i pobijediti razne ovisnosti, stvoriti dobru sliku o sebi i još mnogo toga.

Prepuna originalnih stripova, nadahnutih citata i zabavnih testova, ova inovativna knjiga pomoći će tinejdžerima ne samo da prežive nego i da poluče uspjeh tijekom godina puberteta i poslije.

  • Originalni naziv: 6 Most Important Decisions...
  • Prevodilac: Robert Martinov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Izazovi s kojima se tinejdžeri danas moraju suočavati teži su od onih iz prošlih vremena: akademski stres, komunikacija s roditeljima, medijski pritisak, drama s ljubavnim izlascima, zlostavljanje, razne ovisnosti, depresija i pritisak vršnjaka, da spomenemo samo neke. Sviđalo se to svima ili ne, odluke koje tinejdžeri donesu tijekom proživljavanja ovih izazova mogu im donijeti sjajnu budućnost ili je pak upropastiti. U knjizi 6 najvažnijih odluka u tvom životu, Sean Covey, autor internacionalnoga bestselera 7 navika uspješnih tinejdžera, pruža mladima odlične savjete koji su im potrebni kako bi se informirali za donošenje mudrih odluka. Koristeći se životnim pričama tinejdžera iz svih krajeva svijeta, Sean mladima pokazuje kako uspjeti u školi, kako sklapati kvalitetna prijateljstva, kako se slagati s roditeljima, kako se mudro postaviti po pitanju ljubavi i spolnosti, kako izbjeći i pobijediti razne ovisnosti, stvoriti dobru sliku o sebi i još mnogo toga. Prepuna originalnih stripova, nadahnutih citata i zabavnih testova, ova inovativna knjiga pomoći će tinejdžerima ne samo da prežive nego i da poluče uspjeh tijekom godina puberteta i poslije.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter