Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

59 sekundi - razmislite malo, promenite mnogo

59 sekundi - razmislite malo, promenite mnogo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7473-527-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6170

Broj strana:

313

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,30 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

I javnost, a i poslovni svijet, već godinama vjeruju u savremene mitove o moći uma, motivaciji i ostalim dugoročnim tehnikama samopomoći, pri čemu njihovom primjenom samo umanjuju šanse za ostvarivanje svojih ciljeva i ambicija. Još gore, neuspjesi koji iz toga mogu da usljede, ljudima daju povoda da vjeruju kako ne mogu da upravljaju svojim životom.

Ričard Vajzman, vodeći razbijač mitova u oblasti primjenjene psihologije, jedan od najčešće citiranih psihologa u medijima, autor bestselera Čudnologija, ovom knjigom želi prvo da ukaže na probleme savremene industrije samopomoći, a onda, bazirajući se čvrsto na najnovijim naučnim dostignućima nudi jasna, efikasna i primenljiva rješenja koja će vam zaista pomoći da budete uspješniji, zadovoljniji i sretniji.

Njegovi savjeti se brzo i lako primjenjuju, uvijek za manje od jednog minuta, a uz njih su po pravilu predočena i ozbiljna naučna istraživanja, koja su pomno provjerena. Originalan, i prije svega ozbiljno zabavan, Vajzman nudi dinamično, životno štivo u kojem će svako pronaći korisnu informaciju, savjet ili uputstvo za sebe.

  • Prevodilac: Dragana Rajkov Šimić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

I javnost, a i poslovni svijet, već godinama vjeruju u savremene mitove o moći uma, motivaciji i ostalim dugoročnim tehnikama samopomoći, pri čemu njihovom primjenom samo umanjuju šanse za ostvarivanje svojih ciljeva i ambicija. Još gore, neuspjesi koji iz toga mogu da usljede, ljudima daju povoda da vjeruju kako ne mogu da upravljaju svojim životom. Ričard Vajzman, vodeći razbijač mitova u oblasti primjenjene psihologije, jedan od najčešće citiranih psihologa u medijima, autor bestselera Čudnologija, ovom knjigom želi prvo da ukaže na probleme savremene industrije samopomoći, a onda, bazirajući se čvrsto na najnovijim naučnim dostignućima nudi jasna, efikasna i primenljiva rješenja koja će vam zaista pomoći da budete uspješniji, zadovoljniji i sretniji. Njegovi savjeti se brzo i lako primjenjuju, uvijek za manje od jednog minuta, a uz njih su po pravilu predočena i ozbiljna naučna istraživanja, koja su pomno provjerena. Originalan, i prije svega ozbiljno zabavan, Vajzman nudi dinamično, životno štivo u kojem će svako pronaći korisnu informaciju, savjet ili uputstvo za sebe.

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter