Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

39 tragova: Kradljivac mača - treća knjiga

39 tragova: Kradljivac mača - treća knjiga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rik Riordan


ISBN:

978-86-521-1538-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M6317

Broj strana:

168

Težina:

380 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Fantastična avantura uz koju ćete obići ceo svet.

Smrtonosni savez.

U trci za 39 tragova koji su skriveni širom sveta postoji samo jedno pravilo: NE VERUJ NIKOME. Ali kada lov bude odveo četrnaestogodišnju Ejmi Kahil i njenog mlađeg brata Dena u Japan, jedina nada da pronađu treći trag postoji, kako se čini, samo ako se udruže sa svojim nepouzdanim ujakom Alisterom Ouom. Hoće li biti toliko nepromišljeni da sa njime sklope savez? Sa tragom koji im izmiče Ejmi i Den možda i nemaju drugog izbora. Ipak, u porodici Kahil poverenje u rodbinu može vas koštati života...

Koliko ste tragova vi pronašli? Pronađite ih sve!

Potragu možete nastaviti i na ovoj web adresi: www.the39clues.com

39 tragova je serijal avanturističkih romana za mlade koji su u saradnji napisali najpoznatiji i najpopularniji američki i kanadski pisci trilera, detektivskih i avanturističkih romana za mlade ali i za odrasle. Da bi postavka i rešavanje misterioznih događaja u koje su uvučeni glavni junaci Ejmi i Den tekli bez greške iz romana u roman, ovi pisci su morali da udruže svoje umeće i svoje majstorske tajne zanata. Osim što su se i sami dobro zabavljali, uspeli su da osmisle jedan od najdinamičnijih avanturističkih serijala za mlade koji će sigurno osvojiti mnoge čitaoce i kod nas. 39 tragova prevedeni su na 33 jezika, a postavljeni su i kao igra na internetu.

  • Originalni naziv: The sword thief
  • Prevodilac: Branislava Radević-Stojiljković
  • Edicija: Serijal 39 tragova
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130 x 200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Fantastična avantura uz koju ćete obići ceo svet. Smrtonosni savez. U trci za 39 tragova koji su skriveni širom sveta postoji samo jedno pravilo: NE VERUJ NIKOME. Ali kada lov bude odveo četrnaestogodišnju Ejmi Kahil i njenog mlađeg brata Dena u Japan, jedina nada da pronađu treći trag postoji, kako se čini, samo ako se udruže sa svojim nepouzdanim ujakom Alisterom Ouom. Hoće li biti toliko nepromišljeni da sa njime sklope savez? Sa tragom koji im izmiče Ejmi i Den možda i nemaju drugog izbora. Ipak, u porodici Kahil poverenje u rodbinu može vas koštati života... Koliko ste tragova vi pronašli? Pronađite ih sve! Potragu možete nastaviti i na ovoj web adresi: www.the39clues.com 39 tragova je serijal avanturističkih romana za mlade koji su u saradnji napisali najpoznatiji i najpopularniji američki i kanadski pisci trilera, detektivskih i avanturističkih romana za mlade ali i za odrasle. Da bi postavka i rešavanje misterioznih događaja u koje su uvučeni glavni junaci Ejmi i Den tekli bez greške iz romana u roman, ovi pisci su morali da udruže svoje umeće i svoje majstorske tajne zanata. Osim što su se i sami dobro zabavljali, uspeli su da osmisle jedan od najdinamičnijih avanturističkih serijala za mlade koji će sigurno osvojiti mnoge čitaoce i kod nas. 39 tragova prevedeni su na 33 jezika, a postavljeni su i kao igra na internetu.

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter