Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

39 tragova 7 - Zmijsko leglo

39 tragova 7 - Zmijsko leglo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-596-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K9536

Broj strana:

208

Težina:

290 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Sve što su Amy i Dan mislili da znaju više ne vrijedi. Nakon Irinine tragične smrti sasvim je jasno da opreza nikad dosta i da moraju vrlo pažljivo razmisliti o tome koga će proglasiti svojim saveznikom, a koga neprijateljem. Razlika je ponekad jedva vidljiva, a o tome hoće li je znati prepoznati ovisi mnogo toga, prije svega njihovi životi.

Slijedeći trag koji im je Irina ostavila, Amy i Dan odlaze u Pretoriju pa na Madagaskar. Na ovom uzbudljivom i vratolomnom putovanju otkrit će nevjerojatnu istinu o jednom itekako slavnom pretku, usput svladavajući drevno umijeće ratovanja. Pritom će naići na opasnog neprijatelja koji se ne može poraziti mačem: ISTINU.

39 tragova niz je pustolovnih knjiga iz multimedijskog projekta koji obuhvaća čitanje, igranje online i skupljanje igraćih karata. Ni u sedmom nastavku ne nedostaje uzbuđenja. Nakon Austrije, Japana, Egipta, Rusije i Australije, otkrijte kakva iznenađenja skriva Afrika i što će putovanje onamo donijeti našim junacima.

  • Originalni naziv: THE 39 CLUES – BOOK...
  • Prevodilac: Vida Živković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sve što su Amy i Dan mislili da znaju više ne vrijedi. Nakon Irinine tragične smrti sasvim je jasno da opreza nikad dosta i da moraju vrlo pažljivo razmisliti o tome koga će proglasiti svojim saveznikom, a koga neprijateljem. Razlika je ponekad jedva vidljiva, a o tome hoće li je znati prepoznati ovisi mnogo toga, prije svega njihovi životi. Slijedeći trag koji im je Irina ostavila, Amy i Dan odlaze u Pretoriju pa na Madagaskar. Na ovom uzbudljivom i vratolomnom putovanju otkrit će nevjerojatnu istinu o jednom itekako slavnom pretku, usput svladavajući drevno umijeće ratovanja. Pritom će naići na opasnog neprijatelja koji se ne može poraziti mačem: ISTINU. 39 tragova niz je pustolovnih knjiga iz multimedijskog projekta koji obuhvaća čitanje, igranje online i skupljanje igraćih karata. Ni u sedmom nastavku ne nedostaje uzbuđenja. Nakon Austrije, Japana, Egipta, Rusije i Australije, otkrijte kakva iznenađenja skriva Afrika i što će putovanje onamo donijeti našim junacima.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter