Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

39 tragova 5 - Crni krug

39 tragova 5 - Crni krug

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-537-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K7225

Broj strana:

164

Težina:

269 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Amy, njezin brat Dan i njihova guvernanta Nellie skrivaju se u Kairu. Neobičan telegram koji će dobiti odvest će ih na novo putovanje. Telegram je poslao netko tko je sebe nazvao NRR, što Amy i Danu ne znači ništa, ali zbog onoga što tamo piše moraju riskirati i otisnuti se na put prema dalekoj Rusiji. Amy i Dan usput će otkriti je li NRR njihov prijatelj ili je sve tek pomno smišljena zamka. Kamo ih je u kratko vrijeme ova potraga odvela? Prošli su četiri kontinenta i vlastiti rođaci više puta umalo da ih nisu ubili, ali kraj putovanja još se ne nazire. Amy i Dan napokon će dobiti priliku saznati što se zapravo dogodilo njihovim roditeljima.

39 tragova niz je pustolovnih knjiga iz multimedijskog projekta koji obuhvaća čitanje, igranje online i skupljanje igraćih karata. Sve je počelo Labirintom kostiju, Pogrešna nota odvela nas je u Beč, Kradljivac mačeva u daleki Japan, a u četvrtom nastavku Kao u grobu Amy i Dan tragove su tražili u Egiptu. Sada je na redu Rusija, a tajne koje se tamo čuvaju učinit će ovaj nastavak beskrajno uzbudljivim.

  • Originalni naziv: THE BLACK CIRCLE –...
  • Prevodilac: Vida Živković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Amy, njezin brat Dan i njihova guvernanta Nellie skrivaju se u Kairu. Neobičan telegram koji će dobiti odvest će ih na novo putovanje. Telegram je poslao netko tko je sebe nazvao NRR, što Amy i Danu ne znači ništa, ali zbog onoga što tamo piše moraju riskirati i otisnuti se na put prema dalekoj Rusiji. Amy i Dan usput će otkriti je li NRR njihov prijatelj ili je sve tek pomno smišljena zamka. Kamo ih je u kratko vrijeme ova potraga odvela? Prošli su četiri kontinenta i vlastiti rođaci više puta umalo da ih nisu ubili, ali kraj putovanja još se ne nazire. Amy i Dan napokon će dobiti priliku saznati što se zapravo dogodilo njihovim roditeljima. 39 tragova niz je pustolovnih knjiga iz multimedijskog projekta koji obuhvaća čitanje, igranje online i skupljanje igraćih karata. Sve je počelo Labirintom kostiju, Pogrešna nota odvela nas je u Beč, Kradljivac mačeva u daleki Japan, a u četvrtom nastavku Kao u grobu Amy i Dan tragove su tražili u Egiptu. Sada je na redu Rusija, a tajne koje se tamo čuvaju učinit će ovaj nastavak beskrajno uzbudljivim.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter