Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

39 tragova 1 - Labirint kostiju

39 tragova 1 - Labirint kostiju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rick Riordan


ISBN:

978-953-3161-88-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5252

Broj strana:

223

Težina:

321 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zamisli da otkriješ kako je tvoja obitelj jedna od najmoćnijih u povijesti i kako je izvor njezine moći skriven po najrazličitijim zakucima svijeta u obliku tragova - njih trideset i devet. U Labirintu kostiju Amy i Dan Cahill otkrit će upravo to, i to na čitanju oporuke svoje bake, gdje su se okupili svi ogranci njihove slavne porodice. Težak trenutak pred njih će staviti još teži izbor: prihvatiti bakin izazov ili uzeti milijun dolara i otići. Koji je to izazov nitko u obitelji ne zna, ali ni Amy ni Danu ne pada na pamet da takvu priliku propuste. Lov je počeo, a plaha Amy i jedanaestogodišnji Dan doimaju se kao lak plijen pa će se ostali čanovi obitelji svojski potruditi da baš njih prve izbace iz igre. Je li istina da tiha voda brege dere, provjerite u prvoj knjizi iz niza 39 tragova!

Trideset devet tragova niz je pustolovnih knjiga iz multimedijskog projekta koji obuhvaća čitanje, igranje online i skupljanje igraćih karata. Prvu knjigu Labirint kostiju napisao je Rick Riordan, kod nas poznat po omiljenom nizu Percy Jackson i Olimpijci, te osmislio ukupni tijek radnje kroz deset nezaboravnih knjiga.

  • Originalni naziv: THE MAZE OF BONES - THE...
  • Prevodilac: Vida Živković
  • Edicija: 39 Tragova
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Zamisli da otkriješ kako je tvoja obitelj jedna od najmoćnijih u povijesti i kako je izvor njezine moći skriven po najrazličitijim zakucima svijeta u obliku tragova - njih trideset i devet. U Labirintu kostiju Amy i Dan Cahill otkrit će upravo to, i to na čitanju oporuke svoje bake, gdje su se okupili svi ogranci njihove slavne porodice. Težak trenutak pred njih će staviti još teži izbor: prihvatiti bakin izazov ili uzeti milijun dolara i otići. Koji je to izazov nitko u obitelji ne zna, ali ni Amy ni Danu ne pada na pamet da takvu priliku propuste. Lov je počeo, a plaha Amy i jedanaestogodišnji Dan doimaju se kao lak plijen pa će se ostali čanovi obitelji svojski potruditi da baš njih prve izbace iz igre. Je li istina da tiha voda brege dere, provjerite u prvoj knjizi iz niza 39 tragova! Trideset devet tragova niz je pustolovnih knjiga iz multimedijskog projekta koji obuhvaća čitanje, igranje online i skupljanje igraćih karata. Prvu knjigu Labirint kostiju napisao je Rick Riordan, kod nas poznat po omiljenom nizu Percy Jackson i Olimpijci, te osmislio ukupni tijek radnje kroz deset nezaboravnih knjiga.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter