Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

101 tehnika uticaja

101 tehnika uticaja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: D.R. Gilbert


ISBN:

978-86-521-1624-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

D0896

Broj strana:

184

Težina:

215 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Kako da pružate i primate pozitivne uticaje.

Svakodnevno, u gotovo svakoj prilici, nastojimo da utičemo na druge ljude. Bez obzira na to da li želimo da naš sagovornik usvoji naše mišljenje, ili se trudimo da se potencijalni poslodavac opredijeli baš za nas, ili prosto želimo da nekoga oraspoložimo - mi težimo tome da budemo prihvaćeni. Da bismo ostvarili taj cilj, s manje ili više spretnosti primenjujemo niz postupaka kojih uglavnom nismo svjesni. U ovoj knjizi su zato prvi put objedinjene, sistematizovane i usavršene sve poznate tehnike uticaja, na način koji ih čini izuzetno lahko primenjivim u našim psiho-socijalnim prilikama. Sve tehnike su ispitivane i unapređivane u neposrednoj praksi, nijedna tvrdnja nije teoretska već iskustvena, svaki primer je zasnovan na autentičnim događajima.

Vrhunski priručnik koji sažima dvadesetogodišnje ekspertsko iskustvo autora bestselera Gube samo oni koji ne igraju i Arena prodaje, stručnjaka iz oblasti direktne prodaje, pregovaranja, motivacije zaposlenih i savremenog liderstva. Naš najuticajniji trener poslovnih vještina ispisuje maestralan priručnik koji tehnike uticaja pretvara u univerzalno primenjive alatke i pruža ih čitaocu nadohvat ruke - ne samo da bi korisnik ostvario svoje konkretne ambicije već i da bi se ispunio osećanjem sopstvene vrijednosti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako da pružate i primate pozitivne uticaje. Svakodnevno, u gotovo svakoj prilici, nastojimo da utičemo na druge ljude. Bez obzira na to da li želimo da naš sagovornik usvoji naše mišljenje, ili se trudimo da se potencijalni poslodavac opredijeli baš za nas, ili prosto želimo da nekoga oraspoložimo - mi težimo tome da budemo prihvaćeni. Da bismo ostvarili taj cilj, s manje ili više spretnosti primenjujemo niz postupaka kojih uglavnom nismo svjesni. U ovoj knjizi su zato prvi put objedinjene, sistematizovane i usavršene sve poznate tehnike uticaja, na način koji ih čini izuzetno lahko primenjivim u našim psiho-socijalnim prilikama. Sve tehnike su ispitivane i unapređivane u neposrednoj praksi, nijedna tvrdnja nije teoretska već iskustvena, svaki primer je zasnovan na autentičnim događajima. Vrhunski priručnik koji sažima dvadesetogodišnje ekspertsko iskustvo autora bestselera Gube samo oni koji ne igraju i Arena prodaje, stručnjaka iz oblasti direktne prodaje, pregovaranja, motivacije zaposlenih i savremenog liderstva. Naš najuticajniji trener poslovnih vještina ispisuje maestralan priručnik koji tehnike uticaja pretvara u univerzalno primenjive alatke i pruža ih čitaocu nadohvat ruke - ne samo da bi korisnik ostvario svoje konkretne ambicije već i da bi se ispunio osećanjem sopstvene vrijednosti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter