Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

1001 noć bez seksa

1001 noć bez seksa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-83509-86-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3605

Broj strana:

260

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,10 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Seks je, poput vazduha, kažu, nije važan dok ga ima. Dišeš i ne osjećaš, ali je veoma nezgodno kad ti vazduh nestane. I nije samo seks u pitanju! Ima i mnogo gorih stvari od toga. Na primjer, imaš već malo preko trideset a na svadbi sjediš za stolom za samce. A šta tek reći kada se to dogodi na vjenčanju mlađe sestre? Izrazito duhovito i šarmantno, ne ostajući nikome dužna, autorka ovde prikazuje šta sve u današnjem svijetu čeka zgodnu, pametnu ženu koja je prešla tridesetu i želi samo jednu običnu, normalnu, vezu.

Uz parodiju poznatih serija kao što je Seks i grad ona će vas do suza zasmijati svojim sistematičnim potragama za muškarcem koji će ispuniti elementarne uslove, neophodne za pristojan zajednički život. Pokazaće vam kako je to u velikom, ali i u malom gradu, preko interneta, u poznatim ljetovalištima, na kraju svijeta i u divljoj prašumi. Pred vašim očima odvijaju se priče i dogodovštine ne iz bajke već iz istinite i zaista proživljene hiljadu i jedne noći bez seksa u svijetu punom testosterona.

  • Originalni naziv: 1001 nights without sex...
  • Prevodilac: Dragana Rajkov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Seks je, poput vazduha, kažu, nije važan dok ga ima. Dišeš i ne osjećaš, ali je veoma nezgodno kad ti vazduh nestane. I nije samo seks u pitanju! Ima i mnogo gorih stvari od toga. Na primjer, imaš već malo preko trideset a na svadbi sjediš za stolom za samce. A šta tek reći kada se to dogodi na vjenčanju mlađe sestre? Izrazito duhovito i šarmantno, ne ostajući nikome dužna, autorka ovde prikazuje šta sve u današnjem svijetu čeka zgodnu, pametnu ženu koja je prešla tridesetu i želi samo jednu običnu, normalnu, vezu. Uz parodiju poznatih serija kao što je Seks i grad ona će vas do suza zasmijati svojim sistematičnim potragama za muškarcem koji će ispuniti elementarne uslove, neophodne za pristojan zajednički život. Pokazaće vam kako je to u velikom, ali i u malom gradu, preko interneta, u poznatim ljetovalištima, na kraju svijeta i u divljoj prašumi. Pred vašim očima odvijaju se priče i dogodovštine ne iz bajke već iz istinite i zaista proživljene hiljadu i jedne noći bez seksa u svijetu punom testosterona.

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter