Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

100% ja - najjednostavniji i najpraktičniji program za postizanje lične sreće i uspeha na svim poljima

100% ja - najjednostavniji i najpraktičniji program za postizanje lične sreće i uspeha na svim poljima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7950-300-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3968

Broj strana:

160

Težina:

427 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pred nama je još jedna fascinantna knjiga Siniše Ubovića koja nas vraća onome što je suština našeg postojanja. Po mnogo čemu jedinstvena, ova knjiga je drugačija i praktičnija od svega što je do sada napisano na temu uspjeha, sreće i pronalaženja životne svrhe.

Ova knjiga daje odgovore na neka od najvažnijih pitanja koja muče savremenog čoveka. Neka od tih pitanja su: kako pronaći sreću tamo gde je nema, kako biti miran kada se sve oko nas ruši, šta zaista znači biti srećan, gde potražiti snagu i motiv da se nastavi dalje, kako se osloboditi bola, patnje i tereta prošlosti, na koji način prevazići prepreke u komunikaciji, kako vratiti i sačuvati energiju, kako se osloboditi pritiska na svim životnim poljima i, možda najvažnije - kako naći smisao u vremenu besmisla!

Prepoznatljiv po svojoj iskrenosti, lakoći saopštavanja i duhovitosti, Siniša, kao svaki veliki učitelj, pronalazi drugačije pristupe najvećim životnim izazovima i otvoreno, duboko a opet lahko osvetljava nam neke od naših najvećih nedoumica, dilema i strahova. Uz obilje svakodnevnih praktičnih koraka koje apsolutno svako može da učini, ova knjiga mijenja vizuru iz koje gledate na život i daje vam snagu da se povežete sa svojom veličanstvenošću i prisetite se jlepote svog bića. Ponovo prigrlite svoju unutrašnju moć i prihvatite činjenicu da ste divni takvi kakvi jeste i da zaslužujete da volite i da budete voljeni iz jednog jedinog razloga - zato što postojite.

Svako od nas može da dođe do suštine, do onog što stvarno jeste, do sebe, do svog 100% JA. A samo je jedan korak koji uspešne ljude dijeli od onih koji to još uvek nisu, a to je ODLUKA!

  • Izdanje: 4
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x175
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pred nama je još jedna fascinantna knjiga Siniše Ubovića koja nas vraća onome što je suština našeg postojanja. Po mnogo čemu jedinstvena, ova knjiga je drugačija i praktičnija od svega što je do sada napisano na temu uspjeha, sreće i pronalaženja životne svrhe. Ova knjiga daje odgovore na neka od najvažnijih pitanja koja muče savremenog čoveka. Neka od tih pitanja su: kako pronaći sreću tamo gde je nema, kako biti miran kada se sve oko nas ruši, šta zaista znači biti srećan, gde potražiti snagu i motiv da se nastavi dalje, kako se osloboditi bola, patnje i tereta prošlosti, na koji način prevazići prepreke u komunikaciji, kako vratiti i sačuvati energiju, kako se osloboditi pritiska na svim životnim poljima i, možda najvažnije - kako naći smisao u vremenu besmisla! Prepoznatljiv po svojoj iskrenosti, lakoći saopštavanja i duhovitosti, Siniša, kao svaki veliki učitelj, pronalazi drugačije pristupe najvećim životnim izazovima i otvoreno, duboko a opet lahko osvetljava nam neke od naših najvećih nedoumica, dilema i strahova. Uz obilje svakodnevnih praktičnih koraka koje apsolutno svako može da učini, ova knjiga mijenja vizuru iz koje gledate na život i daje vam snagu da se povežete sa svojom veličanstvenošću i prisetite se jlepote svog bića. Ponovo prigrlite svoju unutrašnju moć i prihvatite činjenicu da ste divni takvi kakvi jeste i da zaslužujete da volite i da budete voljeni iz jednog jedinog razloga - zato što postojite. Svako od nas može da dođe do suštine, do onog što stvarno jeste, do sebe, do svog 100% JA. A samo je jedan korak koji uspešne ljude dijeli od onih koji to još uvek nisu, a to je ODLUKA!

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter