Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

10 velikih minuta

10 velikih minuta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788678044946

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3558

Broj strana:

221

Težina:

345 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

10 velikih minuta pruža našoj djeci društvene i emocionalne vještine kako bi vodila mudrije, zdravije i srećnije živote. Zasnovana na MindUp programu Houn fondacije - novom dokazanom načinu da se razvije društvena i emocionalna inteligencija - ova knjiga može da pomogne svakoj odrasloj osobi, i roditelju, i deki, i baki, i učiteljici, da dvostruko kvalitetnije provode vrjeme sa djecom, usmjeravajući ih da žive vedrim i srećnim životom.

Oni koji su već vidjeli izvanredne efekte ovog programa po mnogim školama na Zapadu, bili su nestrpljivi da nauče kako da ga sprovedu u sopstvenom domu i da žive po njegovim pravilima. Razumjevajući prije svega kako im radi mozak, djeca otkrivaju odakle dolaze emocije i samim tim postaju samosvjesnija.

Djeca potom uče kako da se odbrane od bijesa, kako da uvijek sagledaju pozitivnu stranu i da svoj talenat usmjere prema onome što je zaista važno. Roditelji, i svi oni koji učestvuju u odrastanju mališana, uče da uz nepodjeljenu pažnju odgaje jedinstvene ličnosti. Uče kako se obično i svakodnevno u životu petvara u čudesno.

  • Originalni naziv: 10 Mindful Minutes
  • Prevodilac: Ana Stjelja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

10 velikih minuta pruža našoj djeci društvene i emocionalne vještine kako bi vodila mudrije, zdravije i srećnije živote. Zasnovana na MindUp programu Houn fondacije - novom dokazanom načinu da se razvije društvena i emocionalna inteligencija - ova knjiga može da pomogne svakoj odrasloj osobi, i roditelju, i deki, i baki, i učiteljici, da dvostruko kvalitetnije provode vrjeme sa djecom, usmjeravajući ih da žive vedrim i srećnim životom. Oni koji su već vidjeli izvanredne efekte ovog programa po mnogim školama na Zapadu, bili su nestrpljivi da nauče kako da ga sprovedu u sopstvenom domu i da žive po njegovim pravilima. Razumjevajući prije svega kako im radi mozak, djeca otkrivaju odakle dolaze emocije i samim tim postaju samosvjesnija. Djeca potom uče kako da se odbrane od bijesa, kako da uvijek sagledaju pozitivnu stranu i da svoj talenat usmjere prema onome što je zaista važno. Roditelji, i svi oni koji učestvuju u odrastanju mališana, uče da uz nepodjeljenu pažnju odgaje jedinstvene ličnosti. Uče kako se obično i svakodnevno u životu petvara u čudesno.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter