Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

10% srećniji

10% srećniji

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Den Harris


ISBN:

978-86-7702-608-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1341

Broj strana:

224

Težina:

415 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dobitnik Nagrade Živeti sada za inspirativne memoare za 2014. godinu

Pošto je doživeo napad panike uživo u emisiji Dobro jutro, Ameriko, televizijski voditelj Den Haris je znao da mora da načini neke promene. Haris je uvideo da je izvor njegovih problema upravo ono što je oduvek smatrao svojom najjačom stranom: neprestani, neutaživi glas u njegovoj glavi koji ga je vodio kroz hiperaktivni život, prepun neprekidnog nadmetanja i nerviranja, čiji je ishod bio njegov kolaps u emisiji uživo.

Svi mi često uhvatimo sebe kako nepotrebno besnimo, opsesivno proveravamo imejl, jedemo i kad nismo gladni i bavimo se prošlošću i budućnošću nauštrb sadašnjosti. Većina nas će pretpostaviti da smo osuđeni na taj glas i da ne možemo nikako da ga zauzdamo, ali Haris je otkrio delotvoran način da se postigne upravo to. Nema to nikakve veze sa čudotvornim lekovima koje su mu uvaljivali prodavci samopomoći na koje je nailazio; umesto toga, posredi je nešto što je on oduvek smatrao nemogućim ili beskorisnim - meditacija. Pošto je saznao za istraživanja koja sugerišu da se meditacijom može postići mnogo korisnih stvari, od snižavanja krvnog pritiska do suštinske reorganizacije uma, Haris je zaronio duboko u svet direktora, naučnika, pa čak i marinaca, koji se svi služe meditacijom kako bi pospešili smirenost, usredsređenost i osećaj sreće.

  • Originalni naziv: 10% happier
  • Prevodilac: Nikola Petaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dobitnik Nagrade Živeti sada za inspirativne memoare za 2014. godinu Pošto je doživeo napad panike uživo u emisiji Dobro jutro, Ameriko, televizijski voditelj Den Haris je znao da mora da načini neke promene. Haris je uvideo da je izvor njegovih problema upravo ono što je oduvek smatrao svojom najjačom stranom: neprestani, neutaživi glas u njegovoj glavi koji ga je vodio kroz hiperaktivni život, prepun neprekidnog nadmetanja i nerviranja, čiji je ishod bio njegov kolaps u emisiji uživo. Svi mi često uhvatimo sebe kako nepotrebno besnimo, opsesivno proveravamo imejl, jedemo i kad nismo gladni i bavimo se prošlošću i budućnošću nauštrb sadašnjosti. Većina nas će pretpostaviti da smo osuđeni na taj glas i da ne možemo nikako da ga zauzdamo, ali Haris je otkrio delotvoran način da se postigne upravo to. Nema to nikakve veze sa čudotvornim lekovima koje su mu uvaljivali prodavci samopomoći na koje je nailazio; umesto toga, posredi je nešto što je on oduvek smatrao nemogućim ili beskorisnim - meditacija. Pošto je saznao za istraživanja koja sugerišu da se meditacijom može postići mnogo korisnih stvari, od snižavanja krvnog pritiska do suštinske reorganizacije uma, Haris je zaronio duboko u svet direktora, naučnika, pa čak i marinaca, koji se svi služe meditacijom kako bi pospešili smirenost, usredsređenost i osećaj sreće.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter