Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

10 ideja za spas planeta

10 ideja za spas planeta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789533138145

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D2739

Broj strana:

42

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Naš je planet sve zagađeniji, razno smeće na pločnicima gradova i u morima, plastika posvuda, crni dim koji suklja iz dimnjaka tvornica i ispušnih cijevi automobila. Zemlja treba našu pomoć, vrijeme je za promjenu kojoj svatko od nas može pridonijeti.

Ova knjiga pokazuje 10 ideja kako svako dijete može pomoći spasiti svijet jer male, svakodnevne stvari čine razliku. Što nas je više, situacija će se brže promijeniti. Iza svake ideje autor iznosi kako to učiniti i zašto je to važno, a na kraju slijedi rubrika “Znaš li?” u kojoj donosi zanimljivosti. Ovih 10 savjeta nije teško činiti, a rezultat će biti značajan.

Ova knjiga jednostavnih savjeta na zabavan i inspirativan način pokazuje kako se lako uključiti u očuvanje okoliša. Bez obzira koliko maleni mi bili, svačija je uloga velika. Pogledajmo samo pčele - ti maleni oprašivači pomažu rasprostranjivanju biljaka koje su važne za opstanak ljudskog i životinjskog svijeta.

  • Prevodilac: Paula Jurišić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x250
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Naš je planet sve zagađeniji, razno smeće na pločnicima gradova i u morima, plastika posvuda, crni dim koji suklja iz dimnjaka tvornica i ispušnih cijevi automobila. Zemlja treba našu pomoć, vrijeme je za promjenu kojoj svatko od nas može pridonijeti. Ova knjiga pokazuje 10 ideja kako svako dijete može pomoći spasiti svijet jer male, svakodnevne stvari čine razliku. Što nas je više, situacija će se brže promijeniti. Iza svake ideje autor iznosi kako to učiniti i zašto je to važno, a na kraju slijedi rubrika “Znaš li?” u kojoj donosi zanimljivosti. Ovih 10 savjeta nije teško činiti, a rezultat će biti značajan. Ova knjiga jednostavnih savjeta na zabavan i inspirativan način pokazuje kako se lako uključiti u očuvanje okoliša. Bez obzira koliko maleni mi bili, svačija je uloga velika. Pogledajmo samo pčele - ti maleni oprašivači pomažu rasprostranjivanju biljaka koje su važne za opstanak ljudskog i životinjskog svijeta.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter