Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Žene koje pretjerano razmišljaju

Žene koje pretjerano razmišljaju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-201-641-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0462

Broj strana:

264

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

43,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kako se osloboditi epidemije pretjeranog razmišljanja i ovladati životom.

Jeste li skloni pretjeranom razmišljanju? Budite li se noću, pokušavajući predvidjeti potrebe svoje djece ili stvoriti strategiju skrbi za svoje ostarjele roditelje? Potiče li vas vaša karijera da neprestano razmišljate o učinjenim izborima i o onima s kojima ćete se suočiti? Muče li vas negativne misli o vlastitom tijelu ili zdravlju? Nosite li se teško s gubicima i neuspjesima?

Mnogo je razloga da budemo sretne i osjećamo sigurnost. Ipak, mnoge od nas u trenutku stanke u obavljanju dnevnih aktivnosti bivaju uvučene u vrtlog zabrinutosti, razmišljanja i nekontroliranih osjećaja koji sve više i više usisava naše emocije i energiju. Zahvaća nas epidemija pretjeranog razmišljanja - i odnosi bujica negativnih misli i osjećaja, koji nas preplavljuju, narušavajući našu djelotvornost i zdravi život. Muče nas temeljna pitanja: Tko sam? Što činim s vlastitim životom? Što drugi misle o meni? Zašto nisam sretna i zadovoljna? Odgovore ne nalazimo lako i brzo, stoga istražujemo, razmišljamo i brinemo sve više.

Dr. sc. Susan Nolen-Hoeksema profesorica je psihologije na Michiganskom sveučilištu. Diplomirala je na Yaleu, a doktorirala na Pennsylvanijskom sveučilištu. Njezino nagrađeno istraživanje dotirale su mnoge institucije - od Nacionalnog instituta za mentalno zdravlje i nacionalne znanstvene zaklade do nekoliko privatnih organizacija. Autorica je mnogih stručnih knjiga i brojnih članaka. Sa suprugom i sinom živi u Ann Arboru u Michiganu.

  • Originalni naziv: Women who think too much...
  • Prevodilac: Vesna Orsag
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako se osloboditi epidemije pretjeranog razmišljanja i ovladati životom. Jeste li skloni pretjeranom razmišljanju? Budite li se noću, pokušavajući predvidjeti potrebe svoje djece ili stvoriti strategiju skrbi za svoje ostarjele roditelje? Potiče li vas vaša karijera da neprestano razmišljate o učinjenim izborima i o onima s kojima ćete se suočiti? Muče li vas negativne misli o vlastitom tijelu ili zdravlju? Nosite li se teško s gubicima i neuspjesima? Mnogo je razloga da budemo sretne i osjećamo sigurnost. Ipak, mnoge od nas u trenutku stanke u obavljanju dnevnih aktivnosti bivaju uvučene u vrtlog zabrinutosti, razmišljanja i nekontroliranih osjećaja koji sve više i više usisava naše emocije i energiju. Zahvaća nas epidemija pretjeranog razmišljanja - i odnosi bujica negativnih misli i osjećaja, koji nas preplavljuju, narušavajući našu djelotvornost i zdravi život. Muče nas temeljna pitanja: Tko sam? Što činim s vlastitim životom? Što drugi misle o meni? Zašto nisam sretna i zadovoljna? Odgovore ne nalazimo lako i brzo, stoga istražujemo, razmišljamo i brinemo sve više. Dr. sc. Susan Nolen-Hoeksema profesorica je psihologije na Michiganskom sveučilištu. Diplomirala je na Yaleu, a doktorirala na Pennsylvanijskom sveučilištu. Njezino nagrađeno istraživanje dotirale su mnoge institucije - od Nacionalnog instituta za mentalno zdravlje i nacionalne znanstvene zaklade do nekoliko privatnih organizacija. Autorica je mnogih stručnih knjiga i brojnih članaka. Sa suprugom i sinom živi u Ann Arboru u Michiganu.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter