Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Iscijelite svoje srce

Iscijelite svoje srce

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-782-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4746

Broj strana:

186

Težina:

230 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Louise Hay i David Kessler napisali su ovu knjigu kako bi pomogli ljudima da iscijele svoje srce i nauče se nositi s gubitkom voljene osobe. Govore o osjećanjima i razmišljanjima koji se javljaju kad vam netko slomi srce, kad se razvedete ili kad vam umre voljena osoba. Zahvaljujući savršenom spoju Louiseinih afirmacija i učenja o moći misli i Davidova dugogodišnjeg iskustva u radu s ožalošćenima, ova iznimna knjiga dokazat će vam da se život nastavlja i poslije gubitka:

- Pomoći će vam da razvijete samosvijest i suosjećanje.
- Razvit će vašu unutarnju sposobnost da se suočite s mnogim drugim gubitcima i problemima.
- Naučit će vas da se oprostite s kućnim ljubimcem, da nađete mir poslije gubitka posla, da se pomirite s ozbiljnim bolestima...
- Nadahnut će vas da iskušate nov način razmišljanja i unijet će vam u život veliku ljubav i radost.
- Naučit će vas da uz pomoć afirmacija i pozitivnih misli iskoristite moć patnje kako biste se razvili kao osoba i stekli svoj duševni mir, a na koncu ćete otkriti da uistinu možete iscijeliti svoje srce.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Louise Hay i David Kessler napisali su ovu knjigu kako bi pomogli ljudima da iscijele svoje srce i nauče se nositi s gubitkom voljene osobe. Govore o osjećanjima i razmišljanjima koji se javljaju kad vam netko slomi srce, kad se razvedete ili kad vam umre voljena osoba. Zahvaljujući savršenom spoju Louiseinih afirmacija i učenja o moći misli i Davidova dugogodišnjeg iskustva u radu s ožalošćenima, ova iznimna knjiga dokazat će vam da se život nastavlja i poslije gubitka: - Pomoći će vam da razvijete samosvijest i suosjećanje. - Razvit će vašu unutarnju sposobnost da se suočite s mnogim drugim gubitcima i problemima. - Naučit će vas da se oprostite s kućnim ljubimcem, da nađete mir poslije gubitka posla, da se pomirite s ozbiljnim bolestima... - Nadahnut će vas da iskušate nov način razmišljanja i unijet će vam u život veliku ljubav i radost. - Naučit će vas da uz pomoć afirmacija i pozitivnih misli iskoristite moć patnje kako biste se razvili kao osoba i stekli svoj duševni mir, a na koncu ćete otkriti da uistinu možete iscijeliti svoje srce.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter