Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Život žene

Život žene

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-82499-02-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1355

Broj strana:

602

Težina:

1203 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

50,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Koje sredstvo kontracepcije odabrati pre dvadesete i posle četrdesete godine? Kako da stvorite uslove da dobijete dijete onda kada vi to želite? Šta da radite u slučaju ponovljenih spontanih pobačaja?

Kolika je stvarna opasnost od herpesa, od papiloma virusa, od zapaljenja jajovoda? Koji su uzroci i posljedice SIDE? Može li seropozitivna majkaq da rodi zdravo dijete?

Kako medicina može da doprinese oslobađanju žene? Šta skriva predmenstruanli sindrom? Mogu li se olakšati tegobe menopauze? Kada su hormoni korisni, a kada štetni? Šta danas pruža esteska hirurgija za dojke?

Ugledni francuski ginekolog odgovara na ova i mnoga druga pitanja i pruža pouzdane informacije protiv straha i predrasuda. Obraća se svim ženama, bez obzira na doba i nivo obrazovanja.

Izuzetan medicinski vodič koji, na poularan i istovremeno stručan način, obavještava i savjetuje svaku ženu kako da izbjegne rizike bolesti ako je zdrava i kako najbolje da se liječi ako je bolesna. Knjiga koja ispunjava veliku prazninu u našoj medicinskoj literaturi.

  • Originalni naziv: Qestions de femmes
  • Prevodilac: Vera Ilijin
  • Izdanje: 1
  • Godina: 1995
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Koje sredstvo kontracepcije odabrati pre dvadesete i posle četrdesete godine? Kako da stvorite uslove da dobijete dijete onda kada vi to želite? Šta da radite u slučaju ponovljenih spontanih pobačaja? Kolika je stvarna opasnost od herpesa, od papiloma virusa, od zapaljenja jajovoda? Koji su uzroci i posljedice SIDE? Može li seropozitivna majkaq da rodi zdravo dijete? Kako medicina može da doprinese oslobađanju žene? Šta skriva predmenstruanli sindrom? Mogu li se olakšati tegobe menopauze? Kada su hormoni korisni, a kada štetni? Šta danas pruža esteska hirurgija za dojke? Ugledni francuski ginekolog odgovara na ova i mnoga druga pitanja i pruža pouzdane informacije protiv straha i predrasuda. Obraća se svim ženama, bez obzira na doba i nivo obrazovanja. Izuzetan medicinski vodič koji, na poularan i istovremeno stručan način, obavještava i savjetuje svaku ženu kako da izbjegne rizike bolesti ako je zdrava i kako najbolje da se liječi ako je bolesna. Knjiga koja ispunjava veliku prazninu u našoj medicinskoj literaturi.

Dodatne informacije

Izdavač Paideia
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter