Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

ŠIACU ĐI-ĐO - lekar u vašim prstima - tehnike akupresure

ŠIACU ĐI-ĐO - lekar u vašim prstima - tehnike akupresure

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-84795-04-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7686

Broj strana:

152

Težina:

220 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šiatsu / Đi-Đo - Tehnike akupresure je pruručnik-informacija o starim tehnikama vidanja, iscjeljivanja i liječenja. One, pod određenim uslovima, mogu da dopune moderne medicinske metode prve pomoći.

Akupresura - stimulisanje prstima određenih tačaka na tijelu u cilju smanjenja bola i tegobe - hiljadama godina se koristi na Dalekom Istoku. Sada je pred vama priručnik o akupunkturi bez igala. Šiatsu/Đi-Đo - Tehnike akupresure je prikaz pojednostavljenih tehnika akupresure za onoga koji želi prvenstveno sebi da pomogne. Akupresura je neškodljiva zamjena za aspirin i slične lijekove i hemikalije, ona nam pomaže da sami sebi pomognemo. Uz pomoć akupresure moguće je riješiti manje zdravstvene probleme bez medikamenata i ljekara, a kod većih tegoba ona nam pomaže da olakšamo bolove čekajući stručnu medicinsku pomoć.

Za sve koji pate od glavobolje, nesigurnosti, krvarenja iz nosa, treme, isrcpljenosti i stotinu drugih tegoba - velikih i malih, ovo je jedinstvena knjiga, pruručnik prve pomoći.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šiatsu / Đi-Đo - Tehnike akupresure je pruručnik-informacija o starim tehnikama vidanja, iscjeljivanja i liječenja. One, pod određenim uslovima, mogu da dopune moderne medicinske metode prve pomoći. Akupresura - stimulisanje prstima određenih tačaka na tijelu u cilju smanjenja bola i tegobe - hiljadama godina se koristi na Dalekom Istoku. Sada je pred vama priručnik o akupunkturi bez igala. Šiatsu/Đi-Đo - Tehnike akupresure je prikaz pojednostavljenih tehnika akupresure za onoga koji želi prvenstveno sebi da pomogne. Akupresura je neškodljiva zamjena za aspirin i slične lijekove i hemikalije, ona nam pomaže da sami sebi pomognemo. Uz pomoć akupresure moguće je riješiti manje zdravstvene probleme bez medikamenata i ljekara, a kod većih tegoba ona nam pomaže da olakšamo bolove čekajući stručnu medicinsku pomoć. Za sve koji pate od glavobolje, nesigurnosti, krvarenja iz nosa, treme, isrcpljenosti i stotinu drugih tegoba - velikih i malih, ovo je jedinstvena knjiga, pruručnik prve pomoći.

Dodatne informacije

Izdavač Korisna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter