Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Zdravstveni vodič za dug život

Zdravstveni vodič za dug život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0463-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K5423

Broj strana:

400

Težina:

1415 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

79,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svatko od nas može izbjeći bolesti koje sa sobom donosi starenje. Važna je preventiva u obliku aktivnog i razboritog života, odnosno, da bismo bili zdravi sutra, moramo voditi brigu o svom zdravlju danas. Knjiga Zdravstveni vodič za dug život pokazat će vam kako se malim promjenama životnih navika možete osjećati bolje, imati više energije, biti otporniji na bolesti te još dugo živjeti kvalitetnim i aktivnim životom.

Ova iznimno koristan i praktičan obiteljski priručnik pružit će vam cijeli niz dragocjenih savjeta - pokazat će vam kako možete izbjeći bolesti poput osteoporoze, artristisa, dijabetesa, srčani i moždani udar, poteškoće s vidom i pamćenjem, nesanicu, umor...

Ujedno će vam pomoći da se usredotočite i na drugu važnu značajku svog zdravlja, a to je postizanje osobne sreće i zadovoljstva. A praktični savjeti o prehrani te sveobuhvatni program tjelovježbe omogućit će vam da istoga trenutka poboljšate kvalitetu svog života. Zahvaljujući ovoj dragocjenoj knjizi, bit ćete zdravi i puni energije u svakoj životnoj dobi.

Knjiga Zdravstveni vodič za dug život je:

- Pouzdana - temelji se na najnovijim medicinskim istraživanjima, uključujući više od 500 kliničkih studija
- Suvremena - više od 100 vrhunskih liječnika i istraživača dali su svoje savjete o tome kako ostati zdrav i zaustaviti bolesti prije no što se pojave
- Visoke kvalitete - izdanje u tvrdom uvezu s 400 stranica u boji
- Neophodna - donosi praktičnu pomoć koja vam može produljiti, čak i spasiti život.

  • Originalni naziv: Long Life Prescription...
  • Prevodilac: Mirjana Paić Jurinić
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Svatko od nas može izbjeći bolesti koje sa sobom donosi starenje. Važna je preventiva u obliku aktivnog i razboritog života, odnosno, da bismo bili zdravi sutra, moramo voditi brigu o svom zdravlju danas. Knjiga Zdravstveni vodič za dug život pokazat će vam kako se malim promjenama životnih navika možete osjećati bolje, imati više energije, biti otporniji na bolesti te još dugo živjeti kvalitetnim i aktivnim životom. Ova iznimno koristan i praktičan obiteljski priručnik pružit će vam cijeli niz dragocjenih savjeta - pokazat će vam kako možete izbjeći bolesti poput osteoporoze, artristisa, dijabetesa, srčani i moždani udar, poteškoće s vidom i pamćenjem, nesanicu, umor... Ujedno će vam pomoći da se usredotočite i na drugu važnu značajku svog zdravlja, a to je postizanje osobne sreće i zadovoljstva. A praktični savjeti o prehrani te sveobuhvatni program tjelovježbe omogućit će vam da istoga trenutka poboljšate kvalitetu svog života. Zahvaljujući ovoj dragocjenoj knjizi, bit ćete zdravi i puni energije u svakoj životnoj dobi. Knjiga Zdravstveni vodič za dug život je: - Pouzdana - temelji se na najnovijim medicinskim istraživanjima, uključujući više od 500 kliničkih studija - Suvremena - više od 100 vrhunskih liječnika i istraživača dali su svoje savjete o tome kako ostati zdrav i zaustaviti bolesti prije no što se pojave - Visoke kvalitete - izdanje u tvrdom uvezu s 400 stranica u boji - Neophodna - donosi praktičnu pomoć koja vam može produljiti, čak i spasiti život.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter