Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Zalazak sunca u St. Tropezu

Zalazak sunca u St. Tropezu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0290-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1868

Broj strana:

212

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dok je Diana Morrison postavljala stol za šestero u svom elegantnom njujorškom apartmanu u Central Parku, nije mogla ni sanjati što ih očekuje. Za tri para bliskih prijatelja zajednički doček Nove godine bio je običaj koji su godinama njegovali.

Diana i Eric Morrison, Pascal i John Donnally i Anne i Robert Smith, ispijali su šampanjac i kovali planove o ljetnom odmoru u unajmljenoj vili na jugu Francuske. No život je imao svoje planove...

Nakon samo dva tjedna, njihove živote potresla je tragedija. Robertov strašan, nenadani gubitak ispunio je njihova srca boli i tugom. Diana, Eric, Pascal i John, sjedinjeni u ljubavi i odanosti prema svom prijatelju, pokušavaju ga nagovoriti da im se u kolovozu pridruži na Rivijeri. No staro i trošno zdanje koje su tamo zatekli, daleko je od raskošne vile koju su zamišljali.

Usto, Robert ih sve iznenađuje pozivajući na ljetovanje svoju puno mlađu prijateljicu, prekrasnu filmsku glumicu dugih nogu i blistavog osmijeha. Diana i Pascal na prvi su je pogled zamrzile, ali muškarci su bili očarani. Ali usred trošne vile, pod toplim zrakama sunca St. Tropeza skrivaju se mnoga iznenađenja. Stare rane bivaju izliječene, nove ljubavi otkrivene, a čuda se ipak događaju... pod veličanstvenim zalaskom sunca St. Tropeza.

  • Prevodilac: Silvija Čolić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dok je Diana Morrison postavljala stol za šestero u svom elegantnom njujorškom apartmanu u Central Parku, nije mogla ni sanjati što ih očekuje. Za tri para bliskih prijatelja zajednički doček Nove godine bio je običaj koji su godinama njegovali. Diana i Eric Morrison, Pascal i John Donnally i Anne i Robert Smith, ispijali su šampanjac i kovali planove o ljetnom odmoru u unajmljenoj vili na jugu Francuske. No život je imao svoje planove... Nakon samo dva tjedna, njihove živote potresla je tragedija. Robertov strašan, nenadani gubitak ispunio je njihova srca boli i tugom. Diana, Eric, Pascal i John, sjedinjeni u ljubavi i odanosti prema svom prijatelju, pokušavaju ga nagovoriti da im se u kolovozu pridruži na Rivijeri. No staro i trošno zdanje koje su tamo zatekli, daleko je od raskošne vile koju su zamišljali. Usto, Robert ih sve iznenađuje pozivajući na ljetovanje svoju puno mlađu prijateljicu, prekrasnu filmsku glumicu dugih nogu i blistavog osmijeha. Diana i Pascal na prvi su je pogled zamrzile, ali muškarci su bili očarani. Ali usred trošne vile, pod toplim zrakama sunca St. Tropeza skrivaju se mnoga iznenađenja. Stare rane bivaju izliječene, nove ljubavi otkrivene, a čuda se ipak događaju... pod veličanstvenim zalaskom sunca St. Tropeza.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter