Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Zadivljujuća moć osećanja (Abrahamova učenja)

Zadivljujuća moć osećanja (Abrahamova učenja)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7950-042-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7163

Broj strana:

274

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

28,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dozvolite osjećanjima da vas vode.

Ester i Džeri Hiks dobili su priznanja širom svijeta za svoj rad na knjizi Zakon privlačenja. U ovoj očaravajućoj novoj knjizi, oni će vam pomoći da shvatite ringišpil osjećanja sa kojim se svakodnevno nosite, kroz moćna Abrahamova učenja.

Naučite kako da prevaziđete osjećanje da ste izgubili kontrolu i počnite da dovodite u ravnotežu svoja emocionalna iskustva. Spoznajte kako da ponaosob shvatite sva mnogobrojna osjećanja sa kojima se svakodnevno susrećete, šta ona znače, i kako možete svrsishodno da ih iskoristite.

Tokom čitanja ćete početi da cijenite svoj sadašnji položaj i da se mirite s njim, iako još toliko toga možda želite. Svaka misao koju upijete pomoći će vam da bolje razumijete vlastite vrijednosti i pokazaće vam kako da otvorite vlastita vrata onome što želite da budete, da radite ili da imate. A kada okrenete posljednju stranicu ove knjige, vjerovatno ćete pomisliti, Oduvijek sam to znao-la; ali sada ja to znam!

  • Originalni naziv: The Astonishing Power...
  • Prevodilac: Mirjana Živković
  • Edicija: Abrahamova učenja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Dozvolite osjećanjima da vas vode. Ester i Džeri Hiks dobili su priznanja širom svijeta za svoj rad na knjizi Zakon privlačenja. U ovoj očaravajućoj novoj knjizi, oni će vam pomoći da shvatite ringišpil osjećanja sa kojim se svakodnevno nosite, kroz moćna Abrahamova učenja. Naučite kako da prevaziđete osjećanje da ste izgubili kontrolu i počnite da dovodite u ravnotežu svoja emocionalna iskustva. Spoznajte kako da ponaosob shvatite sva mnogobrojna osjećanja sa kojima se svakodnevno susrećete, šta ona znače, i kako možete svrsishodno da ih iskoristite. Tokom čitanja ćete početi da cijenite svoj sadašnji položaj i da se mirite s njim, iako još toliko toga možda želite. Svaka misao koju upijete pomoći će vam da bolje razumijete vlastite vrijednosti i pokazaće vam kako da otvorite vlastita vrata onome što želite da budete, da radite ili da imate. A kada okrenete posljednju stranicu ove knjige, vjerovatno ćete pomisliti, Oduvijek sam to znao-la; ali sada ja to znam!

    Dodatne informacije

    Izdavač Leo commerce Beograd
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter