Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Za ljubav je dovoljan klik

Za ljubav je dovoljan klik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rozi Edvards


ISBN:

978-86-505-2421-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4054

Broj strana:

292

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Urnebesna priča o iskustvima jedne devojke na društvenoj mreži Tinder.
Rozi Edvards je oličenje protivrečne devojke. Kad je reč o hrani, vrlo je štedljiva, ali kad je u pitanju kozmetika, široke je ruke. Stalo joj je da izgradi karijeru, samo što još ne može da odluči čime će da se bavi. Iako joj ne smeta što nema dečka, ponekad bi joj prijalo da ne mora da razmišlja s kim će u provod..
.
I tako, posle nekoliko neuspelih izlazaka s prijateljima prijateljevih prijatelja, Rozi se priključuje Tinderu, društvenoj mreži koja je preobrazila svet virtuelnog upoznavanja. Ubrzo je, međutim, na sopstvenoj koži iskusila nepisana pravila Tindera: bez pardona odbij momka koji je postavio crno-belu fotografiju (ili je riđokos ili ružan), sliku s kapom (ćelav je), sliku svog torza (pajser) ili onu na kojoj nema ničeg visokog (kako se ne bi videlo da nema više od metar i sedamdeset)..
.
Od večera u restoranima s panoramskim pogledom do policijskih racija u lokalima u Čelsiju, Rozi je iskusila svakojake sastanke s momcima s Tindera, redovno se zaljubljujući u pogrešne, odbijajući one pristojne..

Da li je Tinder zaista najbolji način da Rozi nađe svog princa na belom konju?

  • Originalni naziv: Confessions of a Tinderella...
  • Prevodilac: Dubravka Petrović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Urnebesna priča o iskustvima jedne devojke na društvenoj mreži Tinder. Rozi Edvards je oličenje protivrečne devojke. Kad je reč o hrani, vrlo je štedljiva, ali kad je u pitanju kozmetika, široke je ruke. Stalo joj je da izgradi karijeru, samo što još ne može da odluči čime će da se bavi. Iako joj ne smeta što nema dečka, ponekad bi joj prijalo da ne mora da razmišlja s kim će u provod.. . I tako, posle nekoliko neuspelih izlazaka s prijateljima prijateljevih prijatelja, Rozi se priključuje Tinderu, društvenoj mreži koja je preobrazila svet virtuelnog upoznavanja. Ubrzo je, međutim, na sopstvenoj koži iskusila nepisana pravila Tindera: bez pardona odbij momka koji je postavio crno-belu fotografiju (ili je riđokos ili ružan), sliku s kapom (ćelav je), sliku svog torza (pajser) ili onu na kojoj nema ničeg visokog (kako se ne bi videlo da nema više od metar i sedamdeset).. . Od večera u restoranima s panoramskim pogledom do policijskih racija u lokalima u Čelsiju, Rozi je iskusila svakojake sastanke s momcima s Tindera, redovno se zaljubljujući u pogrešne, odbijajući one pristojne.. Da li je Tinder zaista najbolji način da Rozi nađe svog princa na belom konju?

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter