Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vodič do sretnog psa - 98 osnovnih savjeta i tehnika

Vodič do sretnog psa - 98 osnovnih savjeta i tehnika

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Cesar Millan


ISBN:

978-953-316-788-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2617

Broj strana:

198

Težina:

218 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kako očuvati zdravlje i sreću vašeg psa, ispraviti uobičajena ružna ponašanja, biti Vođa čopora, izabrati pravog psa za sebe?

Sve je to moguće postići, smatra Cesar Millan, ako naučite i primijenite 98 osnovnih lekcija kroz koje ćete ovladati osnovama pseće psihologije, nagonskim ponašanjem pasa i stvaranjem ravnoteže i granica. Naučiti ćete i rješavati probleme ružnog ponašanja, pravilno odabrati psa za vašu obitelj, kao i pomoći vašem psu pri prilagođavanju na životne promjene.Kao zvijezda slavnih serija Šaptač psima s Cesarom Millanom na National Geographic Channelu, te Cesar Millan: Vođa čopora na kanalu Nat Geo WILD, Cesar Millan je najtraženiji stručnjak za ponašanje pasa na svijetu. Autor je niza bestselera New York Timesa, među kojima su Kako odgojiti savršenog psa i Šaptač psima, te osnivač Centra za psihologiju pasa.

  • Prevodilac: Vladimir Cvetković Sever
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako očuvati zdravlje i sreću vašeg psa, ispraviti uobičajena ružna ponašanja, biti Vođa čopora, izabrati pravog psa za sebe? Sve je to moguće postići, smatra Cesar Millan, ako naučite i primijenite 98 osnovnih lekcija kroz koje ćete ovladati osnovama pseće psihologije, nagonskim ponašanjem pasa i stvaranjem ravnoteže i granica. Naučiti ćete i rješavati probleme ružnog ponašanja, pravilno odabrati psa za vašu obitelj, kao i pomoći vašem psu pri prilagođavanju na životne promjene.Kao zvijezda slavnih serija Šaptač psima s Cesarom Millanom na National Geographic Channelu, te Cesar Millan: Vođa čopora na kanalu Nat Geo WILD, Cesar Millan je najtraženiji stručnjak za ponašanje pasa na svijetu. Autor je niza bestselera New York Timesa, među kojima su Kako odgojiti savršenog psa i Šaptač psima, te osnivač Centra za psihologiju pasa.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter