Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Vaše dijete od 3 godine do škole

Vaše dijete od 3 godine do škole

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-196-640-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K2355

Broj strana:

376

Težina:

677 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

58,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Otkad je knjiga »Vaše dijete« privukla pozornost na važne događaje u osjećajnom, tjelesnom i društvenom razvoju djeteta, mnogi su me čitatelji molili da obradim i sljedeće godine. Ova knjiga proširuje pojam važnih događaja sve do bitne godine polaska u školu.

Pišući ovu knjigu imao sam priliku raditi s kolegom Joshuom Sparrowom, doktorom medicine, psihijatrom za djecu u Dječjoj bolnici u Bostonu i produbio sam svoje razmišljanje i pristup djeci te dobi. Radeći zajedno, mogli smo kombinirati svoje pristupe i nadam se da će čitatelji zamijetiti koristi koje je donijela naša suradnja. Zajedno smo uživali u istraživanju djetetova razvoja i potencijala za budućnost.

Čitatelje prve knjige utješila je spoznaja da se regresije u ponašanju djece pojavljuju upravo prije razvojnog skoka koji je zdrav i konstruktivan. Umirujuće je gledati na razdoblja regresije kao na priliku da se reorganizira u pripremi za razdoblje brza razvoja. Svaki novi napor u motornom, ili emocionalnom razvoju vjerojatno će biti najavljen dezorganizacijom i regresijom u djetetovu ponašanju; razumijevanje tih slijedova događaja i njihovo predviđanje pokazalo se dragocjenima onima koji se brinu za malu djecu.

  • Originalni naziv: touchpoints - Three to...
  • Prevodilac: Željka Škrinjar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Otkad je knjiga »Vaše dijete« privukla pozornost na važne događaje u osjećajnom, tjelesnom i društvenom razvoju djeteta, mnogi su me čitatelji molili da obradim i sljedeće godine. Ova knjiga proširuje pojam važnih događaja sve do bitne godine polaska u školu. Pišući ovu knjigu imao sam priliku raditi s kolegom Joshuom Sparrowom, doktorom medicine, psihijatrom za djecu u Dječjoj bolnici u Bostonu i produbio sam svoje razmišljanje i pristup djeci te dobi. Radeći zajedno, mogli smo kombinirati svoje pristupe i nadam se da će čitatelji zamijetiti koristi koje je donijela naša suradnja. Zajedno smo uživali u istraživanju djetetova razvoja i potencijala za budućnost. Čitatelje prve knjige utješila je spoznaja da se regresije u ponašanju djece pojavljuju upravo prije razvojnog skoka koji je zdrav i konstruktivan. Umirujuće je gledati na razdoblja regresije kao na priliku da se reorganizira u pripremi za razdoblje brza razvoja. Svaki novi napor u motornom, ili emocionalnom razvoju vjerojatno će biti najavljen dezorganizacijom i regresijom u djetetovu ponašanju; razumijevanje tih slijedova događaja i njihovo predviđanje pokazalo se dragocjenima onima koji se brinu za malu djecu.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter