Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vampirski dnevnici - Lovci. Rađanje sudbine 10

Vampirski dnevnici - Lovci. Rađanje sudbine 10

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: L. J. Smith


ISBN:

978-86-7702-277-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8559

Broj strana:

304

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Elena se već mnogo puta suočila sa izazovima – uspjela je da se izbavi iz Mračne dimenzije, izborila se s fantomima, a otkrila je i da je Čuvarka. Ali ništa ne može da se uporedi s teškim izborom s kojim se sada suočava – treba da odabere jednu od dvije ljubavi svog života: Stefana ili Dejmona Salvatorea. Elena je ponovo u vezi sa Stefanom, a Dejmon, povrijeđen njenim odbijanjem, pretvorio se u mračno i nepredvidivo biće. Elena je rastrzana između spasavanja Dejmonove duše i vjernosti Stefanu.
Međutim, prije nego što Elena dobije priliku da odluči kome pripada njeno srce, kampus koledža Dalkrest biva preplavljen vampirima koji su odlučni u tome da vaskrsnu Klausa, ozloglašenog Prvobitnog, kojeg ništa neće zaustaviti u namjeri da uništi Elenu i sve koji su joj dragi.
Dok saznaje sve više pojedinosti o sudbinskoj ulozi Čuvarke, zaštitnice Zemlje od zla, Elena shvata da, prije nego što se uhvati ukoštac s Klausom, mora da žrtvuje nekoga ko joj je veoma blizak. Mora da odluči prije nego što bude prekasno...

Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Započet je 1991. i ukupno je objavljeno devet nastavaka. Samo u Severnoj Americi prodato je više od tri miliona primjeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. počela je da se prikazuje istoimena popularna TV serija.

  • Originalni naziv: The Vampire Diaries:...
  • Prevodilac: Marija Pavičević
  • Edicija: Vampirski dnevnici
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Elena se već mnogo puta suočila sa izazovima – uspjela je da se izbavi iz Mračne dimenzije, izborila se s fantomima, a otkrila je i da je Čuvarka. Ali ništa ne može da se uporedi s teškim izborom s kojim se sada suočava – treba da odabere jednu od dvije ljubavi svog života: Stefana ili Dejmona Salvatorea. Elena je ponovo u vezi sa Stefanom, a Dejmon, povrijeđen njenim odbijanjem, pretvorio se u mračno i nepredvidivo biće. Elena je rastrzana između spasavanja Dejmonove duše i vjernosti Stefanu. Međutim, prije nego što Elena dobije priliku da odluči kome pripada njeno srce, kampus koledža Dalkrest biva preplavljen vampirima koji su odlučni u tome da vaskrsnu Klausa, ozloglašenog Prvobitnog, kojeg ništa neće zaustaviti u namjeri da uništi Elenu i sve koji su joj dragi. Dok saznaje sve više pojedinosti o sudbinskoj ulozi Čuvarke, zaštitnice Zemlje od zla, Elena shvata da, prije nego što se uhvati ukoštac s Klausom, mora da žrtvuje nekoga ko joj je veoma blizak. Mora da odluči prije nego što bude prekasno... Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Započet je 1991. i ukupno je objavljeno devet nastavaka. Samo u Severnoj Americi prodato je više od tri miliona primjeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. počela je da se prikazuje istoimena popularna TV serija.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter