Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Vampirski dnevnici - Bes 3

Vampirski dnevnici - Bes 3

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: L. J. Smith


ISBN:

978-86-7702-135-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5243

Broj strana:

204

Težina:

212 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Probudivši se iz samrtnog sna, Elena se preobrazila. No, preobražaj nije konačan, te Stefan i Dejmon, vođeni ljubavlju prema Eleni, kreću u potragu za ljudskom krvlju.

Felova Crkva oplakuje Eleninu smrt. Razotkrivši se Boni, Meredit i Metu, Elena ih upozorava na Drugu Moć koja preti gradu. Da li je novi nastavnik istorije ono za šta se izdaje? Da li je čopor bijesnih pasa omađijan nekakvom natprirodnom silom?
Odgovor se krije u renesansnoj Firenci, gdje su dvojica braće, Stefan i Dejmon, zavoljela lijepu vampiricu Ketrin. Želeći da izmiri braću, Ketrin je skinula amajliju od lazurnog kamena i izložila se smrti od sunca. Mnogo vijekova kasnije, zla kob njene smrti nadviće se nad Felovom Crkvom.

Mrak podzemne odaje skriva snježnu bjelinu zla, a plavetnilo lazurnog kamena iznova biva oprobano sunčevim zracima. Suočena s nadljudskim bijesom, Elena se još jednom bori za život.

Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Prva knjiga je objavljena 1991, i do sada je izašlo šest nastavaka. Samo u Sjevernoj Americi prodato je više od tri miliona primjeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. započelo je emitovanje istoimene popularne TV serije.

  • Originalni naziv: The Vampire Diaries -...
  • Prevodilac: Marija Pavičević
  • Edicija: Vampirski dnevnici
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Probudivši se iz samrtnog sna, Elena se preobrazila. No, preobražaj nije konačan, te Stefan i Dejmon, vođeni ljubavlju prema Eleni, kreću u potragu za ljudskom krvlju. Felova Crkva oplakuje Eleninu smrt. Razotkrivši se Boni, Meredit i Metu, Elena ih upozorava na Drugu Moć koja preti gradu. Da li je novi nastavnik istorije ono za šta se izdaje? Da li je čopor bijesnih pasa omađijan nekakvom natprirodnom silom? Odgovor se krije u renesansnoj Firenci, gdje su dvojica braće, Stefan i Dejmon, zavoljela lijepu vampiricu Ketrin. Želeći da izmiri braću, Ketrin je skinula amajliju od lazurnog kamena i izložila se smrti od sunca. Mnogo vijekova kasnije, zla kob njene smrti nadviće se nad Felovom Crkvom. Mrak podzemne odaje skriva snježnu bjelinu zla, a plavetnilo lazurnog kamena iznova biva oprobano sunčevim zracima. Suočena s nadljudskim bijesom, Elena se još jednom bori za život. Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Prva knjiga je objavljena 1991, i do sada je izašlo šest nastavaka. Samo u Sjevernoj Americi prodato je više od tri miliona primjeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. započelo je emitovanje istoimene popularne TV serije.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter