Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Uspješni od samoga početka

Uspješni od samoga početka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0215-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K3151

Broj strana:

312

Težina:

535 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Očekujete li nov posao ili, možda, veliko promaknuće? Ništa neobično u današnjoj bujici osnivanja novih tvrtki, poslovnih zaokreta, prestrojavanja i promjena, imate sasvim dobre izglede da se, prije ili kasnije, nađete pred prijelazom na nov menadžerski položaj.
Ipak, prije nego što se odlučite na taj korak, proučite knjigu Uspješni od samoga početka i naučite kako prevladati brojne napetosti i izazove koji na vas vrebaju iz svih kutaka menadžerskih prijelaza.
Knjiga će vam pomoći kod nerijetko neugodne zadaće upravljanja organizacijskom strategijom, politikom i kulturom te vam omogućiti da se brzo i uspješno posvetite izradi novih planova. Ciampa i Watkins predstavljaju ovom knjigom djelotvorni plan aktivnosti koji menadžeri trebaju slijediti tijekom prvih šest mjeseci na njihovu novom poslu. Svoje taktične savjete upotpunili su zanimljivim crticama iz biografija generalnih direktora, direktora prodaje i izvršnih dopredsjednika koji otvoreno iznose svoja iskustva-uspjehe i poraze-prijelaza na nove upravljačke položaje. Ispunjena bezvremenim lekcijama o menadžmentu, nasljeđivanju položaja i prijelazima, knjiga Uspješni od samoga početka namijenjena je svima koji žele biti sigurni da će im prvi koraci na novom poslu zajamčiti trajan uspjeh.

  • Originalni naziv: Right from the start:...
  • Prevodilac: Lidija Kraljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Očekujete li nov posao ili, možda, veliko promaknuće? Ništa neobično u današnjoj bujici osnivanja novih tvrtki, poslovnih zaokreta, prestrojavanja i promjena, imate sasvim dobre izglede da se, prije ili kasnije, nađete pred prijelazom na nov menadžerski položaj. Ipak, prije nego što se odlučite na taj korak, proučite knjigu Uspješni od samoga početka i naučite kako prevladati brojne napetosti i izazove koji na vas vrebaju iz svih kutaka menadžerskih prijelaza. Knjiga će vam pomoći kod nerijetko neugodne zadaće upravljanja organizacijskom strategijom, politikom i kulturom te vam omogućiti da se brzo i uspješno posvetite izradi novih planova. Ciampa i Watkins predstavljaju ovom knjigom djelotvorni plan aktivnosti koji menadžeri trebaju slijediti tijekom prvih šest mjeseci na njihovu novom poslu. Svoje taktične savjete upotpunili su zanimljivim crticama iz biografija generalnih direktora, direktora prodaje i izvršnih dopredsjednika koji otvoreno iznose svoja iskustva-uspjehe i poraze-prijelaza na nove upravljačke položaje. Ispunjena bezvremenim lekcijama o menadžmentu, nasljeđivanju položaja i prijelazima, knjiga Uspješni od samoga početka namijenjena je svima koji žele biti sigurni da će im prvi koraci na novom poslu zajamčiti trajan uspjeh.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter