Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Arhitektura iz ugla jednog goluba

Arhitektura iz ugla jednog goluba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Pera Sivorepi


ISBN:

9788674783887

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4289

Broj strana:

68

Težina:

356 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Arhitektura iz ugla jednog goluba, dobitnik nagrade za doprinos inovativno-obrazovnoj praksi, na zabavan, živ i podsticajan način, uz mnoštvo činjenica i bogatih ilustracija, decu upoznaje sa najveličanstvenijim i najznačajnijim građevinama sveta, kao i osnovnim principima arhitekture. Jedinstvenim stilom, podjednako zanimljivim i deci i roditeljima, knjiga iz ptičije perspektive predstavlja Koloseum, Tadž Mahal, most Golden Gejt, Operu u Sidneju, Ajfelovu kulu, čuvenu Kuću na vodopadu Frenka Lojda Rajta i još desetine drugih zdanja građenih i sačuvanih kroz vekove, sve do danas.


Sa zadatkom da poboljša sve gore odnose između naše dve vrste, golubiji starešina Pera Sivorepi izabran je od strane članova golubijeg veća staraca da ljudima otkrije najtananija osećanja golubije vrste. Međutim, Pera planira da otkrije i više! Sasvim suprotno uvreženom mišljenju da su golubovi pošast koja samo prlja prelepe građevine - oni su zapravo istinski obožavaoci i poklonici arhitekture. Upravo iz tog razloga možemo ih videti u velikom broju baš oko najlepših i najznačajnijih građevina sveta.


Arhitektura iz ugla jednog goluba je svojevrsan putopis sa informacijama i zapažanjima o zdanjima koje je naš novi prijatelj Pera Sivorepi posetio na svom zadatku, kao i činjenicama o mnogim aspektima arhitekture kroz vekove. Pera svojim zanimljivim i neobičnim zapažanjima motiviše mlade čitaoce da izađu i istražuju i ... naravno, da budu ljubazniji prema golubovima.

Ovom licencnom izdanju knjige Architecture According to Pigeons iza koje stoji jedna od najprestižnijih svetskih izdavačkih kuća Phaidon Press neće odoleti ni starije generacije zahvaljujući jedinstvenom pristupu temi i atraktivnim digitalizovanim ilustracijama koje potpisuje japanska umetnica Natsko Seki.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x300
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Arhitektura iz ugla jednog goluba, dobitnik nagrade za doprinos inovativno-obrazovnoj praksi, na zabavan, živ i podsticajan način, uz mnoštvo činjenica i bogatih ilustracija, decu upoznaje sa najveličanstvenijim i najznačajnijim građevinama sveta, kao i osnovnim principima arhitekture. Jedinstvenim stilom, podjednako zanimljivim i deci i roditeljima, knjiga iz ptičije perspektive predstavlja Koloseum, Tadž Mahal, most Golden Gejt, Operu u Sidneju, Ajfelovu kulu, čuvenu Kuću na vodopadu Frenka Lojda Rajta i još desetine drugih zdanja građenih i sačuvanih kroz vekove, sve do danas. Sa zadatkom da poboljša sve gore odnose između naše dve vrste, golubiji starešina Pera Sivorepi izabran je od strane članova golubijeg veća staraca da ljudima otkrije najtananija osećanja golubije vrste. Međutim, Pera planira da otkrije i više! Sasvim suprotno uvreženom mišljenju da su golubovi pošast koja samo prlja prelepe građevine - oni su zapravo istinski obožavaoci i poklonici arhitekture. Upravo iz tog razloga možemo ih videti u velikom broju baš oko najlepših i najznačajnijih građevina sveta. Arhitektura iz ugla jednog goluba je svojevrsan putopis sa informacijama i zapažanjima o zdanjima koje je naš novi prijatelj Pera Sivorepi posetio na svom zadatku, kao i činjenicama o mnogim aspektima arhitekture kroz vekove. Pera svojim zanimljivim i neobičnim zapažanjima motiviše mlade čitaoce da izađu i istražuju i ... naravno, da budu ljubazniji prema golubovima. Ovom licencnom izdanju knjige Architecture According to Pigeons iza koje stoji jedna od najprestižnijih svetskih izdavačkih kuća Phaidon Press neće odoleti ni starije generacije zahvaljujući jedinstvenom pristupu temi i atraktivnim digitalizovanim ilustracijama koje potpisuje japanska umetnica Natsko Seki.

Dodatne informacije

Izdavač Data status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter