Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ubojičina žena

Ubojičina žena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bill Floyd


ISBN:

9789531406949

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9370

Broj strana:

270

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Šest godina nakon što je svojim hrabrim svjedočenjem uspjela supruga poslati u zatvorski blok osuđenih na smrt, Leigh Wren je umalo uspjela zaboraviti prošlost. Sa svojim maloljetnim sinom preselila se na drugi kraj države i pokušala započeti novi život. Ali svijet koji je sebi stvorila uzdrmao se kad je otac jedne od žrtava njezinoga supruga počinje pratiti. U danima koji su uslijedili on medijima otkriva njezin identitet. U trenutku kad ponovno izlazi na vidjelo njezin brak s Randalom Mosleyem, čovjekom koji je svijetu postao poznat kao poremećeni serijski ubojica, slijedi još smrtonosnija igra mačke i miša. Pojavljuje se novi ubojica čije su metode nalik onima kojima se koristio njezin suprug. Čini se da su Leigh i njezin sin u centru njegova interesa i postaje jasno kako je on više od ubojice oponašatelja… svi njegovi ciljevi vezani su uz njezin bivši život. Dok sat otkucava, a žrtava je sve više, Leigh je prisiljena prodrijeti kroz najmračnije labirinte svoje prošlosti kako bi zaštitila svoj život i život svoga sina. Usto se mora suočiti s vlastitim osjećajem odgovornosti: iako je uvijek tvrdila da ništa nije znala, nije li ipak bila suučesnik u užasnom ubilačkom pohodu svoga supruga?
Ubojičina žena napeti je triler nove zvijezde krimića, Billa Floyda koji pričom o šokantnoj obiteljskoj situaciji čitatelja drži u neizvjesnosti do posljednjeg retka. To je priča potaknuta psihološkim uvidom i potresnim otkrićima, koja propituje koliko je uopće moguće uistinu dobro poznavati osobu koja spava pokraj vas?

  • Prevodilac: Dragana Grozdanić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Šest godina nakon što je svojim hrabrim svjedočenjem uspjela supruga poslati u zatvorski blok osuđenih na smrt, Leigh Wren je umalo uspjela zaboraviti prošlost. Sa svojim maloljetnim sinom preselila se na drugi kraj države i pokušala započeti novi život. Ali svijet koji je sebi stvorila uzdrmao se kad je otac jedne od žrtava njezinoga supruga počinje pratiti. U danima koji su uslijedili on medijima otkriva njezin identitet. U trenutku kad ponovno izlazi na vidjelo njezin brak s Randalom Mosleyem, čovjekom koji je svijetu postao poznat kao poremećeni serijski ubojica, slijedi još smrtonosnija igra mačke i miša. Pojavljuje se novi ubojica čije su metode nalik onima kojima se koristio njezin suprug. Čini se da su Leigh i njezin sin u centru njegova interesa i postaje jasno kako je on više od ubojice oponašatelja… svi njegovi ciljevi vezani su uz njezin bivši život. Dok sat otkucava, a žrtava je sve više, Leigh je prisiljena prodrijeti kroz najmračnije labirinte svoje prošlosti kako bi zaštitila svoj život i život svoga sina. Usto se mora suočiti s vlastitim osjećajem odgovornosti: iako je uvijek tvrdila da ništa nije znala, nije li ipak bila suučesnik u užasnom ubilačkom pohodu svoga supruga? Ubojičina žena napeti je triler nove zvijezde krimića, Billa Floyda koji pričom o šokantnoj obiteljskoj situaciji čitatelja drži u neizvjesnosti do posljednjeg retka. To je priča potaknuta psihološkim uvidom i potresnim otkrićima, koja propituje koliko je uopće moguće uistinu dobro poznavati osobu koja spava pokraj vas?

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter