Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

U pomoć, molim za oproštaj

U pomoć, molim za oproštaj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-88335-00-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8095

Broj strana:

160

Težina:

499 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Oktav se vratio. Bivši copywriter iz 699 dinara sada nosi šapku. Luta Moskvom kroz sneg i dolare u potrazi za savršenim licem. Njegova nova profesija? Talent scout! Posao iz snova. Agencija za manekene plaća Oktava da uspostavi kontakt sa najlepšim devojkama na svetu. Gospodo, naš cilj je jednostavan: tri milijarde žena treba da požele da liče na jednu te istu. A on treba da nađe tu jednu. Ova satira razotkriva tiraniju mladosti i diktaturu lepote. Ali to nije sve. Oktav ide u susret Apokalipsi - Leni, tinejdžerki iz Sankt Peterburga u koju će se zaljubiti prvi i poslednji put. U nedavno obnovljenoj crkvi, ispovediće svoje grehe jednom popu koji klima glavom sa puno saosećanja. Ko će koga spasiti? Ko će prvi stradati?
U pomoć, molim za oproštaj je priča o čoveku koji misli da je slobodan kao Rusija i koji će shvatiti da sloboda ne postoji.

  • Originalni naziv: Au secours pardon
  • Prevodilac: Ivana Misirlić Bigard
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Oktav se vratio. Bivši copywriter iz 699 dinara sada nosi šapku. Luta Moskvom kroz sneg i dolare u potrazi za savršenim licem. Njegova nova profesija? Talent scout! Posao iz snova. Agencija za manekene plaća Oktava da uspostavi kontakt sa najlepšim devojkama na svetu. Gospodo, naš cilj je jednostavan: tri milijarde žena treba da požele da liče na jednu te istu. A on treba da nađe tu jednu. Ova satira razotkriva tiraniju mladosti i diktaturu lepote. Ali to nije sve. Oktav ide u susret Apokalipsi - Leni, tinejdžerki iz Sankt Peterburga u koju će se zaljubiti prvi i poslednji put. U nedavno obnovljenoj crkvi, ispovediće svoje grehe jednom popu koji klima glavom sa puno saosećanja. Ko će koga spasiti? Ko će prvi stradati? U pomoć, molim za oproštaj je priča o čoveku koji misli da je slobodan kao Rusija i koji će shvatiti da sloboda ne postoji.

Dodatne informacije

Izdavač Booka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter