Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tradicionalna kuhinja

Tradicionalna kuhinja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-99164-8-8

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1415

Broj strana:

464

Težina:

923 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

115,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Raznolikost hrvatskih krajolika i darova prirode prate bogatstvo i raznovrsnost hrvatske kuhinje. Šarenilo stola u blagdansko vrijeme, kada se pripremaju i poslužuju tradicionalna jela.

Ova knjiga sastavljena je od recepata od kojih je većina recepata prilagođena savremenim navikama u prehrani.

Danas, kad je većina namirnica lako dostupna, možemo uživati u raznolikosti pripravljanja i okusa iz unutrašnjosti zajedno s bogastvom mirisa i začina s obale i otoka.

Kako ćemo i što jesti ne ovisi samo o novcu i podneblju gdje živimo nego i o našem pristupu hrani i spremnosti da se nabavljanju kvalitetnih namirnica i pripremanju hrane posvetimo s poštovanjem i pažnjom.

U ovoj knjizi naći ćete jednostavne recepte za pripremu svih jela kao što su:
- predjela i juhe
- variva i složenci
- jela od peradi
- jela od mesa
- jela od divljači
- riba
- tjestenina
- prilozi i salate
- kolači.

Više nema potrebe za devet odvojenih kuhara, sada se sve nalazi objedinjeno u jednom pod nazivom TRADICIONALNA KUHINJA.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Raznolikost hrvatskih krajolika i darova prirode prate bogatstvo i raznovrsnost hrvatske kuhinje. Šarenilo stola u blagdansko vrijeme, kada se pripremaju i poslužuju tradicionalna jela. Ova knjiga sastavljena je od recepata od kojih je većina recepata prilagođena savremenim navikama u prehrani. Danas, kad je većina namirnica lako dostupna, možemo uživati u raznolikosti pripravljanja i okusa iz unutrašnjosti zajedno s bogastvom mirisa i začina s obale i otoka. Kako ćemo i što jesti ne ovisi samo o novcu i podneblju gdje živimo nego i o našem pristupu hrani i spremnosti da se nabavljanju kvalitetnih namirnica i pripremanju hrane posvetimo s poštovanjem i pažnjom. U ovoj knjizi naći ćete jednostavne recepte za pripremu svih jela kao što su: - predjela i juhe - variva i složenci - jela od peradi - jela od mesa - jela od divljači - riba - tjestenina - prilozi i salate - kolači. Više nema potrebe za devet odvojenih kuhara, sada se sve nalazi objedinjeno u jednom pod nazivom TRADICIONALNA KUHINJA.

Dodatne informacije

Izdavač Uliks
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter