Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tom Gates 2 - Odlični izgovori (i druge dobre fore)

Tom Gates 2 - Odlični izgovori (i druge dobre fore)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Liz Pichon


ISBN:

978-953-0-60956-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3140

Broj strana:

341

Težina:

424 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Stigao je drugi nastavak megapopularnog serijala o Tomu Gatesu, zabavnom dječaku koji je oduševio mlade čitatelje i njihove roditelje diljem svijeta
Zabavno, veselo i duhovito. Tako bismo, u najkraćim crtama, mogli predstaviti novu seriju knjiga o Tomu Gatesu, globalno poznatome mladom junaku britanske spisateljice i ilustratorice Liz Pichon. Vrlo uspješan i nagrađivan serijal, preveden na 36 jezika i prodan u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji, započinje knjigom Tom Gates: Moj savršeni svijet, a svojim će humorom i superzabavnim crtežima osvojiti sve ljubitelje Gregovog dnevnika, ali i onu djecu, pogotovo dječake, kojima čitanje ne spada u omiljene aktivnosti.

Tom Gates ide u 5. razred i u svoj dnevnik bilježi sve zgode i nezgode koje mu se svakodnevno zbivaju kod kuće i u školi. Sve svoje zapise uvijek ilustrira superzabavnim crtežima. Tom voli glazbu, njegov najdraži bend su 3FACE, ali ima i svoj bend Psi Zombiji s najboljim prijateljem Derekom. Obožava karamel-vafle i izvoditi sitne podvale svojoj starijoj sestri Deliji za koju je napisao i prvi hit za svoj bend Delija je munjena. Tom i u drugom nastavku crta stripove, zabavne črčkarije s komentarima te smišlja odlične izgovore za sve nenapisane domaće zadaće.
Starijoj sestri Deliji i dalje ne da mira i koristi svaku situaciju da je iživcira.
U ovom nastavku Tom Gates sa svojim bendom Psi zombiji, koji je nakon superzabavne audicije dobio novog člana, ima i prvu pravu gažu!

Tom Gates humorom i crtežima oduševljava djecu širom svijeta, a obožavaju ga i djeca u Hrvatskoj.
Zabavno, veselo i duhovito štivo!

Liz Pichon ilustratorica je i spisateljica. Studirala je grafički dizajn i radila kao art direktor u glazbenoj industriji. Autorica je iznimno uspješne serije Tom Gates. Liz živi i radi u Brightonu.

  • Prevodilac: Petra Matić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Stigao je drugi nastavak megapopularnog serijala o Tomu Gatesu, zabavnom dječaku koji je oduševio mlade čitatelje i njihove roditelje diljem svijeta Zabavno, veselo i duhovito. Tako bismo, u najkraćim crtama, mogli predstaviti novu seriju knjiga o Tomu Gatesu, globalno poznatome mladom junaku britanske spisateljice i ilustratorice Liz Pichon. Vrlo uspješan i nagrađivan serijal, preveden na 36 jezika i prodan u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji, započinje knjigom Tom Gates: Moj savršeni svijet, a svojim će humorom i superzabavnim crtežima osvojiti sve ljubitelje Gregovog dnevnika, ali i onu djecu, pogotovo dječake, kojima čitanje ne spada u omiljene aktivnosti. Tom Gates ide u 5. razred i u svoj dnevnik bilježi sve zgode i nezgode koje mu se svakodnevno zbivaju kod kuće i u školi. Sve svoje zapise uvijek ilustrira superzabavnim crtežima. Tom voli glazbu, njegov najdraži bend su 3FACE, ali ima i svoj bend Psi Zombiji s najboljim prijateljem Derekom. Obožava karamel-vafle i izvoditi sitne podvale svojoj starijoj sestri Deliji za koju je napisao i prvi hit za svoj bend Delija je munjena. Tom i u drugom nastavku crta stripove, zabavne črčkarije s komentarima te smišlja odlične izgovore za sve nenapisane domaće zadaće. Starijoj sestri Deliji i dalje ne da mira i koristi svaku situaciju da je iživcira. U ovom nastavku Tom Gates sa svojim bendom Psi zombiji, koji je nakon superzabavne audicije dobio novog člana, ima i prvu pravu gažu! Tom Gates humorom i crtežima oduševljava djecu širom svijeta, a obožavaju ga i djeca u Hrvatskoj. Zabavno, veselo i duhovito štivo! Liz Pichon ilustratorica je i spisateljica. Studirala je grafički dizajn i radila kao art direktor u glazbenoj industriji. Autorica je iznimno uspješne serije Tom Gates. Liz živi i radi u Brightonu.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter