Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Temperatura raste

Temperatura raste

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Brown


ISBN:

978-953-218-195-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1844

Broj strana:

208

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Za ljubitelje nepretencioznih ljubavnih romana stiže još jedna priča iz pera jedne od najčitanijih i najprodavanijih autorica ovog žanra - Sandre Brown.

Chantal Dupont je voljela svoj dom na tropskom otoku i učinila bi sve da svoj otok zaštiti od pohlepe pridošlica. Za nju, su graditelji novog odmarališta Coral Reef, jasno i jednostavno, bili neprijatelji.

Kad je osmislila plan za spašavanje svojeg sela, nije očekivala da će se sukobiti s muškarcem kakav je Scout Ritland. Govorila je sebi da joj Scout treba samo radi gradnje itekako potrebnog mosta za njezin narod.

No, kako dani prolaze i posao napreduje, Chantal se mora suočiti s mogućnošću da joj Scout znači više no što je mislila. Kada dode vrijeme da on ode, ona će morati donijeti bolnu odluku da ga pusti - ili sve staviti na kocku upuštanjem u ljubavni rizik...

Ništa se zapravo ne može usporediti s uzbuđenjem što ga čovjek osjeća kad se zaljubljuje. U svakom sam romanu nastojala prenijeti to uzbuđenje. Mjesta događaja, likovi i zapleti se mijenjaju, ali stalna tema ostaje.Nešto u svima nama uživa u ljubavnicima i njihovim neujednačenim nastojanjima da pronađu ispunjenje i sreću. Zapravo, nastojanja čine pola zabave!
(Sandra Brown)

  • Originalni naziv: Temperatures Rising
  • Prevodilac: Vesna Valenčić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Za ljubitelje nepretencioznih ljubavnih romana stiže još jedna priča iz pera jedne od najčitanijih i najprodavanijih autorica ovog žanra - Sandre Brown. Chantal Dupont je voljela svoj dom na tropskom otoku i učinila bi sve da svoj otok zaštiti od pohlepe pridošlica. Za nju, su graditelji novog odmarališta Coral Reef, jasno i jednostavno, bili neprijatelji. Kad je osmislila plan za spašavanje svojeg sela, nije očekivala da će se sukobiti s muškarcem kakav je Scout Ritland. Govorila je sebi da joj Scout treba samo radi gradnje itekako potrebnog mosta za njezin narod. No, kako dani prolaze i posao napreduje, Chantal se mora suočiti s mogućnošću da joj Scout znači više no što je mislila. Kada dode vrijeme da on ode, ona će morati donijeti bolnu odluku da ga pusti - ili sve staviti na kocku upuštanjem u ljubavni rizik... Ništa se zapravo ne može usporediti s uzbuđenjem što ga čovjek osjeća kad se zaljubljuje. U svakom sam romanu nastojala prenijeti to uzbuđenje. Mjesta događaja, likovi i zapleti se mijenjaju, ali stalna tema ostaje.Nešto u svima nama uživa u ljubavnicima i njihovim neujednačenim nastojanjima da pronađu ispunjenje i sreću. Zapravo, nastojanja čine pola zabave! (Sandra Brown)

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter